Íme Vilmos herceg kíméletlen terve: ilyen sorsot szán Harrynek és Meghannak

Harry Meghan Markle népszerűség Károly Vilmos
Vilmos hercegnél betelt a pohár: szeretné, ha Meghan Markle és Harry herceg hosszú időre a perifériára szorulna.

Vilmos hercegnek már elege van Harry hercegből és Meghan Markle-ből, és egy olyan monarchiát vizionál, amelyben nem lesznek benne - árulta el egy rendkívül jól értesült forrás.

Állítólag úgy látja, hogy ennek a két embernek nincs jövője a családban.

Az az érzése, hogy Sussexék visszavétele a családba rossz lépés, és határozatlan időre a perifériára kell őket szorítani."

Vilmos herceg nem akarja visszafogadni Harryéket Forrás: Pool/Samir Hussein/WireImage - Anadolu Agency via AFP

Harry herceg és Károly király kapcsolata kezdett helyreállni, de Omid Scobie Endgame (Végjáték) című könyvének megjelenése - amely két állítólagos "rasszista királyi családtagról" szóló állításokat is tartalmaz - újra szakadékot képzett közöttük - írja az Express.

Vilmos teljesen hajthatatlan abban, hogy ne fogadják vissza őket, míg a király úgy gondolja, hogy ez segítene megállítani a család körüli médiacirkuszt"

Vilmos úgy gondolja, hogy Harrynek és Meghannak nincs több muníciójuk, már kijátszották a legjobb lapjaikat. Károly az egyetlen rangidős családtag, aki még reménykedik a kibékülésben"

„A magas rangú királyi családtagok tudatában vannak annak, hogy Harry és Meghan népszerűsége a Megxit óta mélyrepülésben van, és aggódnak amiatt, hogy ha visszaengedik őket a családba, az katasztrofális hatással lehet a róluk alkotott véleményekre is" - mondta a bennfentes.

Ez is érdekelhet:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.