Claudia Schiffer a macskájával jelent meg A szuperkém premiervetítésén: hátizsákban cipelte

Argylle World Premiere - London, Claudia Schiffer
Doug Peters/EMPICS Entertainment/Claudia Schiffer arriving at the Argylle World Premiere, Odeon Luxe, Leicester Square, London. Credit: Doug Peters/EMPICS January 24, 2024 - Doug Peters/EMPICS Entertainment
Claudia Schiffer premiervetítés fotó cica vörös szőnyeg
Az egykori szupermodell különleges partnerrel érkezett az Argylle: A szuperkém világpremierjére: négylábú kedvencét, Chipet vitte magával az Odeon Luxe Leicester Square-be. Claudia Schiffer macskája hatalmas sikert aratott.

Claudia Schiffer meglepetésvendége

Nem mindennapi látványban volt részük A szuperkém premiervetítésére érkezőknek, Claudia Schiffer ugyanis négylábú kedvencével érkezett a vörös szőnyegre. A világhírű modell egy hátizsákban cipelte cicáját. Chip szemmel láthatóan nem jött zavarba a villódzó fényektől, meglehetősen élvezte a helyzetet. 

Argylle World Premiere - London, Claudia Schiffer
Claudia Schiffer lélegzetelállító ruhát viselt a vörös szőnyegen
Forrás: Doug Peters/EMPICS Entertainment/Claudia Schiffer arriving at the Argylle World Premiere, Odeon Luxe, Leicester Square, London. Credit: Doug Peters/EMPICS January 24, 2024

A macskahordozásra kialakított táskában a cicának volt bőven lehetősége körülnézni, így mindent szemügyre vehetett a premieren. Azt nem tudni, hogy a vetítésre is bevitte magával a cicát Schiffer, annyi azonban biztos, hogy emlékezetes pillanatokat okozott a rajongóinak - írja a BBC.

Claudia Schiffer 2002-ben vonult vissza a modellkedéstől, azóta mindössze egy alkalommal, 2017-ben lépett kifutóra egy Versace-bemutatón.

Tavaly szeptemberben azonban felkérte a Versace, hogy szerepeljen a show-ban, ami tisztelgés volt a két klasszikus Gianni Versace-kollekció előtt 1995-ből, amikor Schiffer volt a cég arca. A lélegzetelállító ruháról ide kattintva láthatsz képeket.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.