Küszöbön a szakítás? Válságba került a magyar sztárpár kapcsolata

Feke Pál
Forrás: HOT! Magazin - ATTILA TRENKA
Feke Pál válság párkapcsolat színész szerelem
Válása után Mészáros Nóra személyében talált rá újra a szerelem Feke Pálra, ám úgy tűnik, hogy nem felhőtlen a sztárpár boldogsága.

Az ismert énekes-színész négy évvel ezelőtt vált el kedvesétől, Gyenesei Leilától. A szakítás után Feke Pál  Mészáros Nórával jött össze, aki televíziós személyiség, jelenleg a Hír TV munkatársa. Az első közös fotó kettejükről 2021 nyarán látott napvilágot, a Fővárosi Nagycirkusz nézőterén kapták lencsevégre a szerelmeseket. Az Operettszínház sztárja akkor ugyan elismerte, hogy egy párt alkotnak Nórával, de leszögezte, hogy a párkapcsolatáról nem szeretne a későbbiekben nyilatkozni.

Válása után Mészáros Nóra személyében talált rá újra a szerelem Feke Pálra, ám úgy tűnik, hogy nem felhőtlen a sztárpár boldogsága

Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a miénk, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném


 

 - nyilatkozta akkor a Borsnak.

Azonban az utóbbi időben nagyon úgy tűnik, hogy nincs minden rendben kettejük között. Eltűntek a közös képek a közösségi oldalaikról és már Instagramon sem követik egymást. Információk szerint teljesen más időbeosztásban dolgoznak, így alig van idejük egymásra. Nóra nemrég elismerte, hogy valóban válságban van a kapcsolatuk. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.