brit királyi család betegség Vilmos herceg Károly király Harry herceg
Bennfentesek szerint nulla százalék az esélye annak, hogy Harry bármilyen minőségben a Palota dolgozója legyen.

Ahogy mi is írtunk róla, Károly király betegsége hírére Harry herceg azonnal Londonba utazott. Apjával egy rövid időt töltött együtt, ám Vilmossal nem találkozott. Úgy tudni, a walesi herceg nem akarta látni az öccsét. 

Most azonban felröppentek a hírek, hogy az uralkodó betegsége miatt Harry ideiglenesen ismét a királyi család dolgozó tagja lenne.  

Sok a munka, sok a feladat, és most különösen fontos a nép számára, hogy a család egységet mutasson. Éppen ezért elképzelhető, hogy Harry ideiglenesen hazautazik és újra a Palotának dolgozik átmenetileg. Ekkor azonban nehéz döntést kell majd meghoznia, mert Meghan nem mehet vele. Miután rasszistának kiáltotta ki Károly királyt és Katalin hercegnét, a Palotában ő már nem szívesen látott vendég 

- idézi Sunt a Ripost

Harry herceg, Meghan Markle, Vilmos herceg, Katalin hercegné
Úgy tűnik, sussexi és a walesi hercegi pár között kibékíthetetlen az ellentét
Forrás: AFP

A Mirror ugyanakkor arról ír, hogy ez nem valószínű, hogy bekövetkezik, ugyanis Vilmos hallani sem akar Harry visszatéréséről. „Bármiről is volt szó Károly király és Harry között, de az egyértelmű, hogy trónörökös nem várja vissza testvérét. Nulla százalék az esélye annak, hogy Harry - aki nemrégiben beszélt az apjánál tett látogatásról - bármilyen minőségben a Palota dolgozója legyen" - nyilatkozta a lapnak egy bennfentes. 

 A Sun a királyi családdal foglalkozó szerkesztője, Matt Wilkinson úgy véli, Harry a palotában tanúsított viselkedése alapján egyáltalán nem bánta meg, hogy az meg az elmúlt években elhagyta a családot, Vilmos pedig nem tud és nem is akar úgy tenni, mint ha semmi  nem történt volna. Különös tekintettel arra, hogy Harry a testvérét Oprah-nál, a Netflix önéletrajzi sorozatában és a Spare című önéletrajzi könyvében is ősellenségnek nevezte, ami Vilmos számára övön aluli ütés volt.  Wilkinson szerint „egy találkozó Vilmossal nem jöhet létre Harry őszinte bűnbánata nélkül. Vilmos egyáltalán nem szeretne testvérével beszélni, amíg az nem kér bocsánatot azért, mert őt és Katalint évek óta rossz színben tünteti fel. Emellett úgy gondolja, Harry villámlátogatása pr-fogás volt, ugyanis testvére csak magára gondol és arra, hogy mi az, ami jó színben tünteti fel”. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.