Meghan Markle megszegi a fogadalmát: mégis beteszi a lábát Angliába

Forrás: Getty Images -
visszatérés Anglia Meghan Markle Harry herceg
Meghan Markle állítólag megfogadta II. Erzsébet temetése után, hogy soha többé nem megy Angliába, de úgy tűnik, a férje kedvéért hamarosan meg kell szegnie ezt a magának tett ígéretet. Kiderült, miért utazhatnak Londonba.

Sussex hercegnéje utoljára a néhai Erzsébet királynő 2022 szeptemberében tartott temetésekor volt Nagy-Britanniában, és számos olyan hír látott napvilágot, miszerint Meghan megfogadta, hogy "soha többé nem teszi be oda a lábát". Nem is tartott férjével, amikor Harry meglátogatta apját, vagyis tartotta magát az ígéretéhez. A legfrissebb hírek szerint azonban hamarosan mégis visszatér Londonba a hercegné egy jeles esemény alkalmából.

A rendezvény nem más, mint az Invictus Games 10. évfordulójának megünneplése.  Harry herceg számára nagyon fontos ez a rendezvény és szeretné, ha a családja mellette lenne. "Harry nagyon szeretné, ha az egész családja csatlakozna hozzá. Fontos számára, hogy egységet mutassanak, és arra koncentráljanak, hogy újra felépítsék a hidakat maguk és a királyi család többi tagja között" - mondta egy forrás. "A lépést, hogy az Invictus Gamest visszahozzák Nagy-Britanniába, egy lehetőségnek tekintik Harry számára, amivel ő nagyon szeretne élni. Határozottan azt szeretné, ha Meghan és a gyerekek is csatlakoznának hozzá, de szerintem Meghan nagyon aggódhat, és nagyon kényelmetlenül érezné magát Nagy-Britanniában" - tette hozzá a bennfentes.

Meghan Markle határozott üzenetet küldött: nem véletlenül vette fel azt, amit

Meghan Markle nemrég járt Kanadában, ahol 3 napot töltött. A hercegné megragadta az alkalmat, és határozott üzenetet küldött ruhaválasztásaival. Öltözékeit egy stílusszakértő vizsgálta. A részletekért kattints ide!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.