Kiderült az igazság: Ezért siettek bejelenteni Katalin hercegné diagnózisát

Katalin hercegné
Northfoto - PA
bennfentes bejelentés katalin hercegné rák
Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákkal küzd. Mostanra kiderült, miért volt szükség arra, hogy diagnózisát megossza a nyilvánossággal.

Katalin hercegné januárban esett át egy komoly hasi műtéten, ezután eltűnt a nyilvánosság elől. A palota nem osztott meg információt arról, hogy pontosan milyen beavatkozást végeztek el rajta, és azt sem lehetett tudni, hogy meddig marad távol a feladataitól. Rengeteg elmélet és pletyka kapott szárnyra, a rosszindulatú találgatásokkal tele volt az internet. Majd Katalin eldöntötte, hogy saját maga fog beszélni az egészségi állapotáról a nyilvánosságnak, és így is lett. Március 22-én bejelentette, hogy rákos, és megelőző kemoterápiás kezelésre szorul. "Természetesen ez hatalmas sokként ért minket" - mondta a videóban a hercegné. "Időbe telt, hogy mindent elmagyarázzunk Györgynek, Saroltának és Lajosnak a számukra megfelelő módon, és hogy megnyugtassuk őket, hogy minden rendben lesz" - árulta még el akkor.

Azóta az is kiderült, miért volt szükség arra, hogy megossza diagnózisát. A DailyStar szerint 

azért jelentették be a betegségét, mert kiszivárgott az információ.

Katalin rákdiagnózisának megosztását ezek után állítólag a Kensington-palota siettette. Egy bennfentes szerint valaki értesült a betegségéről, az illető meg is kereste a Kensington-palotát az információval kapcsolatban, így Katalinnak nem maradt más választása, mint hogy közleményt adjon ki. Azt nem tudni, hogy ki szivárogtatott: a személyzet, vagy a kórház egyik dolgozója - írja a Bors


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.