Megszólalt II.Erzsébet bizalmasa: így viselkedett a királynő a színfalak mögött

II. Erzsébet királynő
Getty Images - Max Mumby/Indigo
királyi család II. Erzsébet királynő titkár humorérzék
Samantha Cohen 17 évig dolgozott II. Erzsébet királynő mellett, az egyik legfőbb bizalmasa volt. Az asszony most elmesélte, milyen volt az utalkodó valójában, és milyen volt neki dolgozni.

Samantha Cohen 17 éven át sajtótitkárként, majd helyettes magántitkárként dolgozott a néhai királynő mellett. Azt mondta, egykori főnökének rendkívüli humorérzéke volt, egyenesen szórakoztatta, amikor a tökéletesen megszervezett királyi eseményeken nem ment minden terv szerint.

A királynőnek nem volt nagy egója, jól érezte magát a bőrében. Imádta, amikor a dolgok balul sültek el, ha egy tortát elfelejtettek felvágni, vagy egy emléktáblát nem avattak fel, pedig mindennek tökéletesnek kellett volna lennie.

Samantha Cohen legszívesebben arra az időszakra emlékszik vissza, amikor a királynőt Ausztráliába kísérhette 2002-ben és 2011-ben. Az asszony nagyon szoros kapcsolatba került II. Erzsébettel, szinte minden nap együtt voltak, és egy idő után saját hálószobát is kapott a windsori kastélyban. Családját többször is meghívták Balmoralba és Sandringhambe.

The Duchess Of Sussex Undertakes Her First Official Engagement With Queen Elizabeth II
Samantha Cohen a királynő és Meghan Merkle között
Forrás: Getty Images

„A királynő és én sokat beszélgettünk. Hiányzik, különleges nő volt" - nyilatkozta Cohen a The Herald Sunnak. Hozzátette, imádta a helyettes magántitkári pozíciót, boldog idők voltak azok, a királynő nagyszerű formában volt.

2018-tól Samantha Harry herceg és Meghan Markle magántitkáraként dolgozott a királynő személyes kérésére, ám 2019 októberében lemondott. Sajtóértesülések szerint azért, mert úgy érezte, mintha tinédzsereknek dolgozna. Cohen asszony nem kommentálta az állításokat, azt azonban megerősítette, hogy egyike volt annak a 10 munkatársnak, akit a palota kikérdezett, miután a pár kommunikációs titkára, Jason Knauf zaklatás miatt panaszt tett.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.