Szívszorító posztban emlékezik meg férjéről, Vanessa Bryant 23. házassági évfordulójukon

Kobe és Vanessa Bryant
Getty Images -
Kobe Bryant Gianna Bryant házassági évforduló Vanessa Bryant
Vanessa Bryant tragikus balesetben veszítette el férjét és lányukat Giannát.

Már több mint négy éve, hogy Kobe Bryant és Vanessával közös lányuk Gianna, akiben a jövő kosárlabda-bajnokát látták,  elhunyt egy helikopterbalesetben. A jármű egy hegynek csapódott a kaliforniai Calabasasban. A fedélzeten tartózkodó mind a kilenc ember életét vesztette, a tragédiáról azóta hangfelvétel is előkerült. A kosárlabdázó özvegye most, házasságuk 23. évfordulóján Instagram-kollázsban tiszteleg férje emléke előtt. „Boldog évfordulót, @kobebryant #23” - írta posztjához. 

Vanessa Bryant emlékezik Kobe Bryantra
Vanessa Bryant posztja
Forrás: Instagram

Kobe 20, Vanessa 17 éves volt, amikor először találkoztak. Első hivatalos randijukon a Disneylandbe mentek, egymásba szerettek és végül 2001-ben, miután Vanessa 18 éves lett, összeházasodtak.

Kobe és Vanessa Bryant
Kobe Bryant és Vanessa imádták egymást
Forrás: Clutchpoints

„Kobe és én 17 és fél éves korom óta vagyunk együtt” – nyilatkozta Vanessa, a tragédiát követő érzelmes beszédében 2020 februárjában. „Én voltam az első barátnője, az első szerelme, a felesége, a legjobb barátja, a bizalmasa és a védelmezője. Ő volt a legcsodálatosabb férj. Kobe jobban szeretett, mint amit valaha is szavakba tudtam foglalni. … Valójában ő volt a romantikus a kapcsolatunkban. Minden évben nagyon vártam a Valentin-napot és az évfordulókat. Mindig különleges évfordulós kirándulásokat szervezett és különleges ajándékokkal lepett meg (...)  Gianna nagy valószínűséggel a WNBA legjobb játékosa lehetett volna. Óriási változást hozott volna a női kosárlabdában, arra törekedett, hogy a nők is elismertek lehessenek a sportban. Nagyon büszke vagyok Giannára, aki kedves volt mindenkivel, akivel találkozott a 13 év alatt, amíg itt volt a Földön” - tette hozzá. 

Kobe és Gianna Bryant
Kobe Bryant és Gianna
Forrás: AFP

„A lányaimmal szeretnénk megköszönni annak a több millió embernek a támogatását, amit ezekben a szörnyű időkben kapunk. Köszönjük, hogy imádkoztok értünk. Hatalmas szükségünk van most rá. Teljesen le vagyunk sújtva szerető férjem, Kobe - lányaink csodálatos apja -, és az én édes Gianna - kedves lányunk, Natalia, Bianka és Capri csodálatos nővére - elvesztésétől. Lesújtó a többi család tragédiája, akik szeretteiket vesztették el vasárnap, és akikkel együtt gyászolunk. Nincsenek szavak arra, hogy kifejezzük a fájdalmunkat. Csak az adhat némi megnyugvást, hogy tudom, Kobe és Gigi pontosan tudta, mennyire szerették őket. Szerencsések vagyunk, hogy részesei voltak az életünknek. Bárcsak örökké velünk lehetnének. Mindkettőjük áldás volt számunkra, akiket túl hamar veszítettünk el" búcsúzott Vanessa a tragédiát követő első nyilatkozatában 2020-ban szeretteitől. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.