Börtönből vissza Hollywoodba: letöltötte büntetését a Született feleségek sztárja, visszatérne

Felicity Huffman and William H. Macy Host A New Way Of Life Women Re-Entry Program
Getty Images via AFP/2023 Getty Images - Getty Images via AFP
Született feleségek börtön visszatérés csalás Felicity Huffman
Súlyos árat fizetett Felicity Huffman a törvényszegésért. A színésznőt pénzbírságra, börtönbüntetésre és közmunkára ítélték. Letöltötte büntetését, szeretne ismét kamerák elé állni, de jó kapcsolatok híján nincs könnyű dolga.

A Született feleségek sztárját, Felicity Huffmant 2019-ben a saját otthonából, bilincsbe verve hurcolta el az FBI, miután a színésznő 15 ezer dollárért cserébe 400 pluszpontot szerzett lánya egyetemi felvételijéhez. A csalás miatt 30 ezer dollár pénzbírságra, 14 nap letöltendő börtönbüntetésre (végül csak 11 napot ült) és 250 nap közmunkára ítélték a színésznőt.

börtön, csalás, büntetés, visszatérés, Felicity Huffman, William H. Macy
Felicity Huffmann és férje, William H. Macy: a színésznőt börtön várta az egyetemi pontszám-csalás miatt
Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images

Két hónappal azután, hogy kiengedték a börtönből, Felicity felidézte azt a napot, amikor az FBI megjelent a házukban, és letartóztatta őt.

„Bejöttek az otthonomba. Fegyverrel ébresztették fel a lányaimat, semmi olyasmi, amit a fekete és barna közösség ne ismerne. Aztán a hátam mögé tették a kezeimet, megbilincseltek, én pedig megkérdeztem, hogy felöltözhetek-e” — mesélte el a színésznő, aki először átverésnek gondolta az egészet, meg is kérdezte a mellette álló ügynököt, de rá kellett jönnie, hogy az ügy teljesen komoly.

A színésznő mostanra letöltötte a csalás miatt rá kiszabott összes büntetését, visszatérne a filmiparba, de mivel korábban nem sok mindenkivel kötött barátságot, nincsenek ehhez jó kapcsolatai. Nem úgy férjének, William H. Macynek, akinek köszönhetően szerepet kapott a Gyilkos elmék spin-offjában, az Evolúcióban. 

Egy bennfentes az In Touch-nak azt mondta: „Bár éveken át dolgozot együtt a Született feleségek sorozat stábjáva, mindenkinél jobban ismeri őket, soha nem töltött időt velük a forgatásokon kívül, így rájuk sem számíthat. Megvan benne a világ összes tehetsége, de egyszerűen nincsenek olyan értelmes kapcsolatai, amilyenekhez egy népszerű televíziós sorozat csapatjátékosaként általában jut az ember, és most tényleg megfizeti annak az árát azért, hogy éveken át csak a saját érdekeit tartotta szem előtt.”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.