Beyoncé nem eltűnt, hanem bujkál: P. Diddy miatt húzza meg magát

World Premiere Of Disney's 'The Lion King'
NurPhoto via AFP/ - NurPhoto via AFP
félelem P. Diddy Jay Z Beyoncé
Óriási sikerrel robbant be az énekesnő új albuma, de azóta teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Azt pletykálják, hogy P. Diddy miatt húzza meg magát Beyoncé és férje, sokéves barátság fűzi ugyanis őket a rapperhez.

Beyoncé feltűnően eltűnt. Szinte sehol nem jelenik meg azóta, hogy nagy sikerrel berobban a countryalbuma és az iparági források azt suttogják, hogy ez P. Diddy miatt van. Az énekesnőt és férjét ugyanis sokéves barátság fűzte a rapperhez, amire most nem akarják felhívni a figyelmet.

2004 CFDA Fashion Awards - Sean John / Zac Posen After Party Hosted by Sean "P. Diddy" Combs Beyoncé, Jay Z és P. Diddy
Beyoncé, Jay Z és P. Diddy
Forrás: 2004 CFDA Fashion Awards - Jamie McCarthy

P. Diddy miatt tűnhetett el Beyoncé

"Valami történik" - árulta el egy zeneipari forrás. Nagy durranással jött ki Beyoncé Cowboy Carter című countryalbuma, de azóta az énekesnőt mintha a föld nyelte volna el. Ez a viselkedés lehet, hogy a rajongóknak nem tűnik furcsának, a szakmabeliek azonban felfigyeltek rá, ugyanis egy ilyen sikeres lemezt nyilvános megjelenések szokták követni. "Körülbelül egy hónappal a március 29-i megjelenés előtt Jay-Z felállt a Grammyn, és azért nyafogott, mert Beyoncé még sosem nyerte meg az év albuma díjat. De most mi van? Azt hiszi, hogy ő fog nyerni a Cowboy Carterért, promóció nélkül.. megjelenés és az akadémia körüludvarlása nélkül?" - mondta egy másik forrás. 

"Olyan pletykák keringenek, hogy a páros meghúzza magát, miközben Diddy haverjukat tűz alatt tartják." 

Beyoncét és Ja Z-t ugyanis sokéves barátság fűzte P. Diddyhez, akit most erőszakkal vádolnak. A források szerint a sztárpár nem akarja erre irányítani a figyelmet, ezért bujkálnak. 



 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.