"Megszakadt a szívem" - Így emlékeztek meg a hírességek Donald Sutherlandről

'The Hunger Games: Mockingjay Part 1' Premiere
AFP/AFP or licensors - AFP
gyász Donald Sutherland halál hírességek
88 éves korában hunyt el a legendás színész, halálának híre az egész sztárvilágot megrázta. A hírességek szívszorírtó szavakkal emlékeznek meg Donald Sutherlandről.

Donald Sutherland 88 éves korában, június 20-án, csütörtökön hunyt el, hosszú betegség után. Fia Instagram-oldalán erősítette meg a szomorú hírt, majd több híresség is megemlékezett a legendás színészről.

'The Hunger Games: Catching Fire' Los Angeles Premiere, Donald Sutherland
Donald Sutherlandre emlékeznek a hírességek
Forrás: AFP/AFP or licensors

Így emlékeztek meg a hírességek az elhunyt Donald Sutherlandről

"Nehéz szívvel közlöm, hogy édesapám, Donald Sutherland elhunyt. Személy szerint úgy gondolom, hogy a filmtörténet egyik legfontosabb színésze. Soha nem ijedt meg egy szereptől sem, lehetett az jó, rossz vagy csúnya. Szerette, amit csinált, és azt csinálta, amit szeretett, és ennél többet nem lehet kérni. Egy jól megélt élet volt" - írta Instagramon a színész fia, Kiefer Sutherland.

A legendás színész halálának híre megrázta a sztrávilágot, nagyon sokan emlékeztek meg róla megható sorokkal.

Jane Fonda az Instagramon közölte, hogy "megdöbbentette" Donald halálának híre, és megosztott egy fotót, amelyen a duó az 1971-es Klute című filmjük forgatásán látható Alan Pakula rendezővel. "Imádtunk együtt dolgozni" - írta . "Donald briliáns színész és összetett ember volt" - tette hozzá a színésznő, majd arról is beszélt, számos közös kalandjuk volt. "Megszakadt a szívem" - zárta sorait.

Kim Catrall a Variety Instagram-posztja alatt tisztelgett. "Milyen szomorú hír! Mindig is a kedvencem volt" - írta.  

"Minden idők egyik legintelligensebb, legérdekesebb és legmagával ragadóbb filmszínésze" 

- osztotta meg Ron Howard rendező. Nancy Sinatra egyszerű posztot tett közzé: "Ez fáj" - írta az ikonikus énekesnő, egy összetört szív emoji mellett. A színésztől elbúcsúzott még Dane Cook humorista, Piers Morgan műsorvezető, Philippine Leroy Beaulieu francia színésznő és még sokan mások.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.