Sir Ian McKellen leesett a színpadról: kórházba kellett szállítani

National Television Awards 2023 - Winners Room
WireImage/National Television Awards 2023 - Winners Room - Joe Maher
baleset Sir Ian McKellen színház esés
A londoni Noël Coward színház egyik előadása közben esett le a színpadról Sir Ian McKellen, azonnal kórházba kellett szállítani.

Sir Ian McKellen éppen egy harcjelenetet játszott a londoni Noël Coward színház egyik előadása közben, amikor elvesztette az egyensúlyát és leesett a színpadról.

Sir Ian McKellen
Sir Ian McKellen leesett a színpadról: kórházba kellett szállítani
Forrás: Dave Benett/Getty Images

Sir Ian Mckellen felordított az esés után

A 85 éves színész nagyot eshetett, ugyanis szemtanúk elmondása alapján felordított, miután leesett a színpadról. A színház személyzete, illetve a nézők sorából két orvos rögtön a segítségére sietett. A darabot félbeszakították,  A Gyűrűk Ura Gandalfjaként is ismert színészt pedig kórházba szállították. 

A színház szóvivője később elmondta, hogy McKellen jól van, jól érzi magát és várhatóan gyorsan és teljesen fel fog épülni. A nézők legnagyobb örömére szerdán már újra színpadra léphet, a keddi előadást lemondták, hogy a színész addig a pihenésre koncentrálhasson. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.