Dr. Budai Zsolt fogszakorvos

Szakértőnk a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán végzett 25 évvel ezelőtt.Fogászati problémákkal kapcsolatban várja a kérdéseket.

Az első munkahelyem a Fóti Gyermekváros fogászati rendelője volt, ahol egész  életemre kiható szakmai és emberi tapasztalatokkal lettem gazdagabb. Megtanultam nehezen kezelhető, értelmi fogyatékos, és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekekkel, fiatalokkal bánni, velük a kezelés érdekében együttműködni.

Ezután 15 éven át a magánrendelőmben próbáltam megtenni mindent a természetes fogak egészségéért és megmentéséért. "A legjobb implantátumok ugyanis a természetes egészséges fogak!"

Munkám során nagy rutint szereztem a komplikált gyökérkezelések kivitelezésében is. 2005-től a Semmelweis Egyetem Konzerváló fogászati Klinikáján részt veszek fogorvostan hallgatók elméleti, illetve szakmai gyakorlati oktatásában.

Az utóbbi 5-8 évben a digitalizálás és a háromdimenziós számítógépes technika egyre nagyobb tért nyer a fogorvoslásban is. A 3D-s fogászati CT felvételektől, a számítógépes implantációs műtéttervezésig számos területen ad felbecsülhetetlen segítséget ez a tudományág. Számítógéppel ma már porcelán koronákat, betéteket tervezhetünk és gyárthatunk le azonnal a rendelőben. Ebben a témakörben az egyik vezető német cég orvosszakértője, hivatalos előadója vagyok.
  
Az alábbi fogászati témakörökkel kapcsolatban várom a kérdéseket: 
Gyermekfogászat
Konzerváló fogászat - gyökérkezelés 
Esztétikai fogászat - porcelán restaurációk
Implantációs fogpótlás - számítógépes műtéttervezés
Digitális fogászati eljárások
Kivehető ill. rögzített fogpótlások
Szájhigiénia - szájápolás

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
Dr. Budai Zsoltegészségfogorvosegészségügyszakértőfogszakértő