Fashion donor: A Jónő Team stylist csapata

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Fashion donor Jónő Team
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jónő Team stylist csapata a Fashion donor minden héten egy-egy újabb olvasót varázsol szebbé a nagy alkalomra, legyen az esküvő, első randi, házassági évforduló, diplomaosztó, ballagás, vagy valami más.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Fashion donor csapat tagjai, Záray Kata és Benedek Berta Flóra stylistok mindennapjait a divat és az az iránti szenvedély tölti ki, amit belecsempésznek az emberek életébe. A lányok vezető szépségápolási márka kampányfotóinak elkészítésén munkálkodnak, nívós bevásárlóközpont magazin elkészítésének szerves részei, reklámklip-filmforgatásokban járatosak - portfóliójuk divatfotókban igen gazdag.
A művészeti iskolában tanultaknak és a többéves munkatapasztalatuknak köszönhetően gördülékenyen oldanak meg minden feladatot, ráadásul mindezt baráti hangulatban.
A vásárlás, tanácsadás alkalmával kapott mosoly, öröm látványa visszaigazolás számukra, és hatalmas energiát ad nekik a munka elvégzésében. Arra törekszenek, hogy a hozzájuk forduló emberek egyéniségét kibontakoztassák - persze a testi adottságokhoz mérten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.