Máris kopaszodik, pedig még csak 31 éves a szexi sztár

kopaszodás kim kardashian hajhosszabbítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nagyon irigyeltük a 31 éves Kim Kardashian gyönyörű, barna fürtjeit - most azonban kiderült, hogy kopaszodik a celeblány.

Kim mindig figyel arra, hogy a szettje, a frizurája és a körmei rendben legyenek. A hajkoronájáról is ismert sztár azonban már kopaszodik, ezt pedig a róla készült legfrissebb fotók is tanúsítják. Miss Kardashian a napokban érkezett a párizsi Charles De Gaulle reptérre - az utazás során kissé kócos lett a bulvárkirálynő haja, így derült fény a fején lévő, nem épp kisméretű kopasz foltra. Kim általában mindig gondosan erre a részre fésüli a haját, most azonban a repülés okozta fáradtság miatt nem ügyelt a részletekre, így vált láthatóvá az apró szépséghiba.

Northfoto
Northfoto

Szólj bele! Irány külföldre dolgozni! Hogyan? Kivel? Miért?



De vajon miért kezd valaki alig harmincon túl kopaszodni? Kim esetében nem nehéz a válasz: a sztár évek óta póthajjal dúsítja tincseit, ráadásul nagyon stresszes életet él, az állandó pörgés, utazás pedig nem tesz jót a szervezetének. Miss Kardashian egyébként most a párizsi divathetekre érkezett a francia fővárosba, ahol a bemutatók mellett nagyrészt vásárolgatással tölti az idejét. Ha Kim haja ilyen ütemben hullik tovább, akkor nincs kizárva, hogy a valóságshow-sztárt hamarosan egy hajbeültető cég kéri majd fel az arcának.

Tipp! Borzasztóan néznek ki, mégis tovább sanyargatják magukat. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


A tavasz slágere: csavart frizurahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20120227-a-tavasz-slagere-csavart-frizurak.htmlRégen nézett ki ilyen jól! Végre magára talált a gyönyörű színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20111214-nagyon-szep-volt-scarlett-johansson-kontya.htmlA sztárok legújabb hóbortja a digitális hajgöndörítéshttp://www.life.hu/szepulj/haj/20111117-a-sztarok-legujabb-hobortja-a-digitalis-hajgondorites.htmlHajfestés - igen vagy nem? Mit mond a fodrász? Mit mond a bőrgyógyász?http://www.life.hu/szepulj/haj/20111019-hajfestes-igen-vagy-nem-mit-mond-a-fodrasz-mit-mond.htmlUnod a göndör tincseidet? Formázd, mint egy sztár!http://www.life.hu/szepulj/haj/20111005-unod-a-gondor-tincseidet-formazd-mint-egy-sztar.htmlÍme a világ leghatalmasabb frizurájahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110920-aevin-dugasnek-van-a-vilag-leghatalmasabb-frizuraja.htmlNők, akik soha nem változtattak a frizurájukonhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20110818-nok-akik-soha-nem-valtoztattak-a-frizurajukon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.