Tíz évet fiatalítottak a szupermodellen - Simára vasalt arccal pózol Cindy Crawford

modell retusálás Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cindy Crawford 46 évesen is meseszép - ezt meg is mutatja az angol Tatler magazin a szeptemberi címlapján.

Cindy a '90-es évek nagy topmodell-generációjának oszlopos tagja volt, később pedig aerobikvideóival is hatalmas sikereket ért el. Nemrég a Tatler magazin kérte fel egy címlapfotózásra, a közös munkából pompás képek születtek, de persze jól látszik, hogy használtak némi Photoshopot is a készítők.

www.tatler.com
www.tatler.com

Kattints a képre a többi fotóért!

Cindy a képeken úgy néz ki, mintha a harmincas évei közepén járna - pedig már a negyvenhatot is betöltötte. A magazin készítői valószínűleg ismét parancsba kapták, hogy bőven használjanak Photoshopot. Cindy arca így tényleg ránctalan és makulátlan, de nem értjük, miért nem pózolhat a csodaszép anyuka úgy, ahogy tényleg kinéz. A fotók, meg kell hagyni, igazán kreatívak lettek. Mi azért szeretnénk, ha hamarosan kevésbé agyonretusált képeket láthatnánk olyan szépségekről, mint Cindy.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.