fashion week ruha sovány Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csontsovány Victoria Beckham szándékosan olyan ruhákat hord, amiben nőiesebbnek, kerekebbnek látszik. Nem volna egyszerűbb felszedni pár kilót?

A legtöbb sztár az optikailag karcsúsító ruhadarabokat részesíti előnyben. Victoria Beckham azonban annyira sovány, hogy neki olyan darabok kellenek, amiben formásabbnak, nőiesebbnek látszik.

Northfoto
Northfoto

Az énekesnőből lett divattervező a napokban ebben a csinos, élénknarancs ruhában jelent meg New Yorkban, a Vogue magazin nagyszabású partiján. Mrs. Beckham V-kivágású, áthajtós ceruzaruhája igazán előnyös volt számára, hiszen épp az áthajtás miatt tűnt úgy, mintha kerek csípője és popsija lenne. Nem mondhatni, hogy Victoria a nőies alakú sztárok közé tartozik, hiszen negyvenvalahány kilósan a teste inkább egy kislányéhoz hasonlít. Victoria jól választott ruhát, de rajta kívül kevesen vehetnek fel efféle darabokat - még Hollywoodban sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.