fashion week transzvesztita kifutó Lea T. szupermodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A milánói divathéten idén nem a kollekciók, hanem Lea T. szupermodell volt a legnagyobb attrakció. Rettentő szexin és nőiesen vonult végig a kifutón a Phillip Plein márka bemutatóján. Hihetetlen, hogy ez a nő férfi volt - Leandro Cerezo néven született Brazíliában.

Leandro már gyerekkorában érezte, hogy más, mint a többi fiú. "Egy idő után azt reméltem, hogy meleg vagyok. Azt hiszem, a családomnak és a barátaimnak az kevésbé lett volna fájdalmas" - mondta Lea Oprah Winfrey talkshow-jában 2011-ben. Ebben az évben zajlottak a nemátalakító műtétei. "Bárcsak el tudtam volna fogadni a férfitestet, amiben születtem! Akkor most hetero lennék, feleségem vagy barátnőm lenne, talán már gyerekeim is. Normális életet élhetnék. De ez csak a képzeletemben létezik."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Időközben Lea minden műtéten átesett, és nagyon boldog, hogy elszánta magát a nemátalakító operációra - még akkor is, ha az élete így nem lett könnyebb, csak más. "Tulajdonképpen arról döntöttem, hogy örökre boldogtalan maradok, vagy megpróbálok boldog lenni."

Leát 2010-ben fedezte fel a Givenchy divatház. 2011-ben lépett először kifutóra egy nagyobb divatbemutatón, és azóta már a Vogue és az Elle magazin címlapján is szerepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.