fashion week stílusmustra a nap cikke Nicki Minaj mustra szépség Naomi Watts Jessica Biel Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb trend kétségkívül a dögös hátvillantás, de a fonatok is fénykorukat élik mostanság. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.
Elő a háttal!

Az elmúlt napokban több színésznő is a hátvillantásra szavazott a mély dekoltázs helyett. Mindannyian nagyon jól tették! Naomi Watts színésznő kissé hollószerű estélyiétől nem voltunk elragadtatva, de a háta kétségkívül meggyőzött bennünket.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezekkel a szerelésekkel teszik magukat nevetségessé a sztárok! Nézegess képeket!



Jessica Biel fekete kreációján az uszonyszerű fekete fodrot nem tudjuk hova tenni, de a színésznő háta izmos és gyönyörű - csak irigykedni tudunk rá. Diane Kruger sötétkét overállja szemet gyönyörködtető volt, a különleges hátmegoldás és a vékony, fekete öv nagyon feldobták az egyébként is pompás szettet. Az i-re a pontot Diane bájos frizurája tette fel.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Fonatok újratöltve

A sztárok a héten imádták a fonatokat, és a lehető legextrémebb variácókat készíttették el a vörös szőnyegre. Amy Heidemann énekesnő frizurája igen érdekesre sikerült: a fonatok a sztár homlokát díszítették. Láttunk már ennél jobbat is - Amy úgy nézett ki, mint egy cuki mesefigura. Eden Sher színésznő valószínűleg Julia Tyimosenko ukrán politikusnőtől kért stílustippeket, ezért esett erre a szönyű körfonatra a választása. Kimberly Cole énekesnő pedig a divatos parkettafonásra voksolt. Az ő frizurája végre dögös volt, a sminkje azonban közönségesre sikeredett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Babák a porondon

Több celeb nehezen teszi túl magát a gyermekkorán, és még mindig igyekszik úgy festeni, mint egy Barbie. A fiatal Zendaya Coleman még nincs tizenhét, így neki elnézzük a puncsszínű rúzst és a tupírozott frizurát. A huszonnyolc éves Nicki Minajnak azonban semmi mentsége sincs. A művésznő csuparózsaszín szettje - beleértve a vattacukorszerű göndör loknikat és a rúzst - nagyon sok volt a jóból. Őt nézve azt érezzük, soha többé nem akarunk rózsaszín ruhadarabot vásárolni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tilos és trendi

Szörnyen kínos, ha valaki úgy pózol a kamerák előtt, hogy istennőnek hiszi magát, miközben mások jót nevetnek rajta. Emma Jacobs tett róla, hogy mindenki alaposan szemügyre vehesse ízléstelen tetoválását. Minket jobban bántott az ócska, brokátszerű miniruha, a hozzá semmiben sem passzoló ezüst retiküllel. Lindsay Lohan azonban őt is túlszárnyalta arany uszályos estélyiével, melynek a mellrésze visszataszító volt. Lohan kisasszony újabban vörösre váltott - hajban és rúzsban egyaránt, hogy még jobban kihangsúlyozza hatalmasra puffasztott ajkait. Jessica Biel másodszor is felbukkant a heti mustránkban, de csak azért, hogy tanuljunk tőle. Az újdonsült feleség egy szokatlan, kissé pizsamaszerű ezüst együttesre voksolt. A sztár a káprázatos kiegészítőkkel és a finom sminkkel - vörös rúzzsal megspékelve - királynőként tündökölt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.