VV Éva új melleivel turnézik, és mutogatja

VV Éva szilikon mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV alias Baukó Éva melleire sokat kellett várni - mármint arra, hogy megmutassa, de ha egyszer egy üzlet beindul...

Ugyanis amióta megmutatta, jön a pénz is. Éva a műtét után azt állította, hogy csak egy icipicit növelte keble méreteit, ám ez nem igaz. Hatalmas cickói lettek! Nézd meg te is a blogban!

Forrás: DaVinci Klinika
Forrás: DaVinci Klinika

A műtét előtt

Exkluzív! Kés alá feküdt VV Évahttp://www.life.hu/legykepben/20121019-valo-vilag-vv-eva-bauko-eva-megmuttetti-mellet-implantatum-drtizedes.htmlVV Éva elárulta féltett titkát - Édesapja verte őt és édesanyjáthttp://www.life.hu/tested-lelked/20120827-valo-vilag-vv-bako-eva-kiakadt-es-vilagga-kurtolte-hogy.htmlMinek az átlátszó ruha? A szégyenlős Anne Hathaway furcsa divatbakijahttp://www.life.hu/szepulj/20121129-atlatszo-ruhaban-anne-hathaway.htmlKatalin hercegnő szőke sörénnyelhttp://www.life.hu/szepulj/20121129-katalin-hercegno-vilmos-herceg-felesege-szoke-voros-es-barna-rovid.htmlBeújított - Kiszőkíttette frizuráját a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20121128-emily-blunt-kiszokult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.