átalakítás modell Iszak Eszter Fehér Balázs Megasztár Be Crew énekesnő Tóth Vera Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt a Be Crew átalakító csapata Iszak Esztert formálta át, akkor rá sem ismertünk a fiatal műsorvezetőre. Most pedig Tóth Vera testesített meg négy különböző karaktert, melyek külön-külön is közel állnak hozzá.

A híres átalakító csapat Eszter előtt Fehér Balázst, a Carbonfools frontemberét és Pásztor Annát, az Anna and the Barbies énekesnőjét is elvarázsolta. Anna beszélte rá legjobb barátnőjét, hogy ő is vegyen részt a különös fotózáson - írja a Bors. Vera négy teljesen különböző külsőt kapott, megformálta Beth Dittót, a talkshow-k királynőjét, az amerikai Oprah Winfrey-t, az Addams Family Morticiáját, majd pedig egy tipikus gazdag apuka kislánya, egy úgynevezett rich bitch szerepébe bújt. A különös fotókat itt nézheted meg.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A sztár átalakulása minden várakozást felülmúlt, a tehetséges énekesnő ugyanis nagyszerű modell volt. Vera, aki a fotózás során abszolút kitárulkozott és még a dekoltázsát is megmutatta, elmondta, hogy mind a négy szereppel könnyen azonosult, sőt, ha tehetné szívesen újjászületne félvéren vagy feketén.

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.