Katalin hercegnőt nem lehet letaszítani a trónról

Anglia Katalin hercegnő Egyesült Királyság Vilmos herceg szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadik éve nem lehet letaszítani Katalin hercegnőt a stílus trónjáról, ugyanis ismét az Egyesült Királyság elsőszámú szépségikonjává választották.

2000 brit nő szavazatai alapján Beyoncé, és az örök brit kedvenc, Cheryl Cole előtt végzett Cambridge hercegnője, így őt koronázták 2013 stílusikonjává - írja a Daily Mail.

Nézd meg, miben karácsonyozott Katalin hercegnő! Forrás: AFP

A 32 éves anyuka maga mögé utasította Angelina Jolie-t, az X-Faktor mentorát, Nicole Scherzingert és Adele-t is. Természetesen az idősebb koroszály is képviseltette magát, és ők is nagyon népszerűnek bizonyultak. A 68 éves Helen Mirren például alig maradt ki a top 10-ből, ő a 11. helyen végzett.

Judi Dench a 32. lett, Sharon Osbourne pedig, akinek 30 éve tartó, koránt sem zökkenőmentes házasságáról itt írtunk korábban, a 48. helyet kaparintotta meg. Úgy tűnik azonban, hogy Katalin kifinomultságával és tökéletes ízlésével senki sem vehette fel a verenyt az idei évben sem.

Ez persze egyáltalán nem meglepő, hiszen Vilmos herceg felesége 10 feledhetetlen ruhaköltemény 2013-ból című összeállításunkban is igen előkelő helyen végzett.

Kockásban karácsonyozott Katalinhttp://www.life.hu/legytrendi/20131225-katalin-hercegno-zold-sotetkek-kockas-ruhaban-ment-templomba-karacsonykor.htmlIntim titkok Katalin és Vilmos üzenetrögzítőjérőlhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131221-intim-titkok-katalin-es-vilmos-uzenetrogzitojerol.htmlKatalin hercegnő leopárd mintás melltartóbanhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131213-katalin-hercegno-leopard-mintas-melltartoban-nick-lord-festmenyen.htmlEgy angliai kórházban járt Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131209-katalin-hercegno-a-londoni-shooting-star-house-kozpontban-beteg-gyerekeket-latogatott.htmlGyémánt fejdíszben pompázott Katalinhttp://www.life.hu/szepulj/20131204-katalin-cambridge-hercegnoje-eloszor-viselte-a-csillogo-tiarat-egy-diplomaciai-esemenyen-kiralyi.htmlSötét tincsekkel tündökölt Katalinhttp://www.life.hu/szepulj/20131129-katalin-cambridge-hercegnoje-sotet-hajjal-osz-hajszalak-nelkul-jelent-meg-a-sportsaid-eves.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.