Tóth Vera cicit villantott

Forrás: FEM3 -
TV2 mellek Megasztár énekesnő Tóth Vera fogyókúra villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kilót is leadott mostanában Tóth Vera. Az énekesnő önbizalma a súlyvesztéstől valószínűleg nagyobb lett, a minap például tőle szokatlanul merész fotót posztolt magáról. 

Mélyen dekoltált felsőben fotózta magát a nemrégiben szőkére váltott Tóth Vera. A felvétel meg is hozta a várt sikert, rajongók kommentben dicsérték meg az énekesnő kihívó külsejét, akinek arcán valóban jól látszik a fogyás. "Vera, mennyit fogytál? Csinos, vékony az arcod!" - olvasható.

Forrás: Tóth Vera hivatalos Facebook-oldala

Persze többen nem erre koncentráltak, inkább Vera kebleire vagy felsőjére tettek megjegyzést. "Nagyon jól nézel ki Verácska, nagy rajongód vagyok" - írta a Facebookon az egyik követője. "Ejnye, ezek a cicik" – kommentált egy másik. De ilyet is olvashatunk: "Vera, nagyon jól nézel ki, szép az arcod, szép a hangod, azt meg, hogy egy picivel több hús van rajtad, mint a kákabelű modelleken, viseld büszkén. Te így vagy szép!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.