A legszebb sminkek és hajak a Golden Globe-on

frizura smink díjátadás Golden Globe-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megmutattuk, szerintünk mely ruhaköltemények taroltak az idei Golden Globe díjátadón. Most lássuk, kik vitték a prímet smink és frizura terén!

A Golden Globe az év elejének egyik legfontosabb vörös szőnyeges eseménye - az itt viselt ruhák, sminkek és hajak pedig már mutatják, mely trendek lesznek idén a legnépszerűbbek. Így biztos, hogy a díjátadóra megkomponált frizurákat és makeup-okat viszont látjuk még jónéhány gálán 2014-ben. Nemrég már bemutattuk, melyek lesznek az idei év legnépszerűbb frizuratrendjei. A Golden Globe-on körbenézve sok trendi hajkölteményt láttunk: a sztárok imádták az oldalra fésült, erőteljes választékkal elkészítettett kontyokat, és még mindig hódítottak a kócos és a fonott frizurák. A sminkeket elnézve pedig úgy érezzük, idén szinte ciki, ha az ember lánya nem visel rúzst. Piros, korall, narancsos, málnaszín - a lényeg, hogy üde legyen és fiatalos.

A látványos választék a legtrendibb!

Emma Watson visszafogott sminket választott az ütős ruhakölteményéhez - az oldalválaszték, a kócos konty és a csodaszép rúzs nála is jelent voltak. A látványos választék a Wall Street farkasa szépségénél sem maradhatott el. Margot Robbie a natúr smink mellett tette le a voksát, mi pedig imádtuk a stílusát!

Forrás: AFP

Akik a romatikára esküsznek

A kékszemű szépség természetesen a hajkiegészítőkre esküszik, a piros rúzs pedig hab a tortán. A fonatok pedig idén sem maradhattak le a palettáról, ezúttal azonban kócosabbak, mint valaha - a bájos Sarah Hyland is erre voksolt.

Forrás: AFP

Hódítottak a téglaszínű sminkek

A narancsos-barnás árnyalatok még jobban kiemelik a kék szemeket. Jól tudta ezt Amber Heard és Reese Withespoon is - mindketten ilyen árnyalatot választottak, és milyen jól tették!

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.