újdonság szépség január
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a karácsonynak, beköszöntött az újév, tiszta lappal kezdhetünk mindent. Ez tökéletes apropó lehet a sminkes táskánk kitakarítására és a lejárt, elhasznált kencék likvidálására. Persze az elhullott termékeket pótolni kell, amire a következőkben szuper alternatívákat javaslunk.

MAC Cham Pale kollekció

Enyhe csillogás, lágy púderszínek, visszafogott elegancia... mindezek jól jellemzik a folyton megújuló MAC legújabb kollekcióját.

Ha nehezen szakadunk el az ünnepi ragyogástól, és örömmel turbózzuk fel a kifejezetten szürke téli hétköznapokat némi csillogással, ebből a kínálatból biztosan tudunk majd választani. A rúzsoktól kezdve, a szájfényeken, körömlakkokon, szemceruzákon át, egészen a púderekig, minden terméket a már visszafogott ragyogás jellemez. Azokra is gondoltak, akik nem rajonganak a csillámokért: a kollekcióban szempillaspirál és multifunkcionális ceruza is található. Az utóbbit kipróbáltuk, és mi mást mondhatnánk, valóban megannyi felhasználási módban helytállt. Használhatod a szemkörnyék élénkítésére, a bőrhibák eltakarására korrektorként vagy a szemceruza és tus alá.

Tipp: Gáspár Viki sminkmester, sminkoktató szakértőnket itt kérdezheted!



Essence Fairy Tale kollekció





Mi teljesen beleszerettünk a levendulaszínbe, ami végigkíséri a kollekciót: körömlakk és szemhéjpúder formájában is feltűnik. A farsangi szezonra is kezdhetünk ráhangolódni, méghozzá a kollekcióban szintén megtalálható műszempilla segítségével, ami a partismink egyik tökéletes kiegészítője. Ha úgy érzed, a lányregényeket inkább másra hagynád, de a csillogásról mégsem mondanál le, válaszd a kollekcióban található púdert, ami enyhe, visszafogott fényt ad a sminkednek.

Vichy Neovadiol Gf Contours

Bárcsak annyi lenne a dolgunk, hogy kiválasszuk a nekünk tetsző sminktermékeket, de sajnos a ráncok megszüntetésére vagy megelőzésére is muszáj kellő figyelmet fordítanunk.

Korunk előrehaladtával a száj és a szem környékén ráncok jelennek meg, amelyek először alig észrevehetők, majd drasztikusan elmélyülnek. A Neovadiol termékcsalád legújabb tagja ezekre az apró ráncokra kínál megoldást finoman kivitelezett applikátoros fejével, amivel tényleg ott és annyi krémet használsz, amennyi valóban szükséges. Használd naponta kétszer, és az eredmény néhány hét után szembetűnő lesz.

Tuti bőrápolási praktikák - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=w83GN5xQRSBApIFr
L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!


Galéria: A legjobb sminkcuccok januárra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.