Paradicsomlé a hajra, cellux az arcra - A legbizarrabb szépségtrükkök sztároktól

hajápolás szempilla Kylie Minogue szépségtrükk szépségápolás Gwyneth Paltrow Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességeknek még jobban oda kell figyelniük makulátlan külsejükre, mint a földi halandóknak. Rábukkantunk néhány igen extrém szépségtrükkre - egyenesen a legnagyobb sztároktól!

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Szivaccsal a tökéletes frizuráért

Gwyneth ­Paltrow frizurája mindig kifogástalan - a megoldást pedig nem a méregdrága samponoknak köszönheti, és nem is annak, hogy minden nap hosszú órákat tölt a szalonban. David Babaii sztárfodrász elárulta a titkot: Gwynnie haja egy bizonyos szivacskefének köszönheti szépségét. Ha a nedves hajat ennek segítségével szárítjuk formára, a rakoncátlan tincsek miatt sem kell aggódnunk, és a haj tartása egyszerűen fantasztikus lesz.

Óvd a hajszínt paradicsomszósszal

Biztosan veled is előfordult már, hogy az uszoda után a hajadat annyira tönkretette a klóros víz, hogy némileg zöldes árnyalatot kaptak tincseid. Erre is van egy igen bizarr megoldásunk! Amint hazaértél, hajmosás előtt kenj egy fél maréknyi ketchupot a hajadra, hagyd rajta néhány percig, majd jöhet a mosás. Hogy miért is jó a paradicsomszósz? A piros szín ellensúlyozza a klór okozta zöld árnyalatot - így tincseid ismét eredeti szépségükben pompázhatnak!

A természetes hullámokért

Ha hullámos fürtökre vágysz, de a hajsütővasnál kíméletesebb megoldást szeretnél, használj alufóliát. Tépj le körülbelül tizenöt darabot, és sodord őket vékonyra, ha kisebb hullámokat akarsz. Tekerd fel hajtincseidet a kis fóliarudakra, rögzítsd őket egy csattal, és szárítsd öt percig. Még ne vedd ki a fóliákat - a hajszárító ugyanis felmelegíti őket, és még jó néhány percig megtartják a meleget. Végül távolítsd el a fóliákat, és meglátod, hajad dúsabb és hullámosabb lesz, mint valaha.

Hogy ne tegye tönkre a hajszőkítő a hajadat

A sztárok kedvenc hajfestője, Lea Harrison remek technikát javasol a szőkítéskor fellépő irritáció elkerülésére. Ő - miközben vendégei haját szőke melírcsíkokkal dobja fel - sűrített tejet is használ, mert ez nagyszerű ellenszer a peroxid okozta égető érzés ellen.

A csokibarna bőrért

Szoli helyett az önbarnítókat részesíted előnyben, de a hátadat sosem sikerül szépen bekenni? Íme, egy vicces de hasznos ötlet: tépj le egy nagy darab fóliát, nyomj a közepébe egy jó adag önbarnítót, majd fogd meg a fólia két végét, és vízszintesen húzogasd a hátadon - pont úgy, mint amikor a zuhanyozás után a törölközővel teszed.

Tündökölj, mint Kylie Minogue

Kabuki, Kylie Minogue énekesnő imádott sminkmestere elárulta, hogy nála mindig van a sminkesdobozban egy kis gumikanál, mely igen nagy szolgálatot tesz, ha műszempillát használ a sztároknál. Tartsd a gumikanalat a pilla alatt, és egy tiszta ecsettel vigyél fel némi olajmentes szemfestéklemosót a szempillák tetejére. A lemosó és a nem kívánt szemfesték is a kanálon landol majd az arcod helyett, a műszempilla a helyén marad, a smink pedig makulátlan lesz. Kabuki azt is elmondta, hogyan varázsolta színpadképessé Lady Gaga mindig merész sminkjét a 2009-es MTV Video Music Awards díjátadóra. Gaga arcát a rengeteg fekete csillám dobta fel, melyek könnyen leperegnek - ő pedig, hogy ne tegye tönkre a remekművet - cellux segítségével távolította el a rakoncátlan csillámokat az énekesnő arcáról.

Lakatos Márk szépségtrükkjei - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fbfZVZ8W51xaUnsN


L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.