Vilmos herceg esküvője Katalin hercegnő Kate Middleton cipő csipke szatén
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már mindenki tudja, hogy Vilmos herceg arája milyen ruhában pompázott az esküvőn. Most megmutatjuk azt a cipellőt, melyben Kate kimondta a boldogító igent.

Forrás: AFP, Net-a-porter.com
Forrás: AFP, Net-a-porter.com


Akárcsak Katalin ruhája, a cipő is az Alexander McQueen házból származott az évtized esküvőjén, melyet Sarah Burton és csapata tervezett. A lábbeli elefántcsont színű szaténból és kézzel készített csipkéből készült.

Ha még nem láttad, nézd meg Kate menyasszonyi ruháját galériánkban! Katt ide!






Forrás: AFP
Forrás: AFP



Így lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.htmlKate Middleton mindenkit levett a lábáról!http://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110429-kate-middleton-mennyasszonyi-ruhaja.htmlSzépségek és szörnyűségek a királyi esküvőnhttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110429-szepsegek-es-szornyusegek-a-kiralyi-eskuvon.htmlTop 5 esküvői trend - Ahogy a divatblogokon láttukhttp://www.life.hu/legytrendi/20110428-top-5-eskuvoi-trend-ahogy-a-blogokon-lattuk.htmlTuti szexgyilkos alnónadrágok férfiaknakhttp://www.life.hu/legytrendi/20110427-szornyu-ferfi-alsonadragok.htmlA strandok réme: a legocsmányabb fürdőruhahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110427-csunya-furdoruha-nyarra.html5 ultratrendi színkombináció tavaszrahttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110427-5-ultratrendi-szinkombinacio-tavaszra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.