Görög Zita párkapcsolat család Rakonczai Imre anya szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig kezdődött el, máris véget ért a kapcsolat Görög Zita modell és a zenész Rakonczai Imre között.

"Két-három randin vagyunk túl. Biztosat egyikünk sem jelenthet ki, nem szeretnék elsietni semmilyen döntést, mert ahogy eddig, most is a gyermekeim vannak az első helyen" - mondta júliusban a kétgyermekes édesanya a Blikknek. A viharfelhők azonban gyülekezni kezdtek a pár fölött, Imre nem kísérte el Zitát a modell balatoni nyaralására. Rakonczai szeptember elején tartott 40. születésnapi megabuliján Zita csak rövid időre jelent meg, majd ahogy jött, úgy távozott.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Nem volt szakítás... Csak egyszerű lezárása néhány kellemes randinak. Egyikünkben sem alakult ki érzelmi kötődés az alatt a pár hét alatt, amíg találkozgattunk" - nyilatkozta szűkszavúan, de lényegre törően Görög Zita a Blikknek. "Vége a nyári szünetnek, elindult az ovi, az öcsém gimis lett, így új izgalmak várnak ránk. Én pedig figyelemmegosztás nélkül dolgozom a hosszú pihenő után. Bevallom, augusztus utolsó két hete óriási kihívás volt. Sok izgalmas feladatot kapok. Divatbemutatók szervezése, színpadra állítása, rendezvények háziasszonyaként is sokszor megjelenek, és hamarosan az év magyar termékének arcaként tehetek eleget a felkéréseknek. Emellett fiatalokat karolunk fel egy tehetségkutató iskola keretein belül, ahol 18 divatszakmával ismertetjük meg őket és szüleiket" - mesélte a modell a napilapnak.

A méret a lényeg? - pasik vallomásai a női mellrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20120905-szex-szerelem-parkapcsolat-a-meret-a-lenyeg-pasik-vallomasai.htmlIlyen a tökéletes "kézi munka" - Gyönyörhozó praktikák, hogy a pasid a csúcsra jusson (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120904-szex-szerelem-parkapcsolat-ilyen-a-tokeletes-kezi-munka-gyonyorhozo.htmlVágykeltő bikiniben állt kamerák elé Európa legszebb lányahttp://www.life.hu/szeress/20120830-szexi-bikiniben-allt-kamerak-ele-laki-zsuzsi-a-2003as-europa.htmlSzexi üzenettel csábítsd magad után - forró szextipp éjszakárahttp://www.life.hu/szeress/szex/20120906-telefonon-csabitsd-magad-utan-forro-szextipp-ejszakara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.