olvasói levél erotikus történet erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit szólnátok, ha hamarosan a Ti írásaitok is megjelennének a Life.hu-n?

Thinkstock
Thinkstock

A Life.hu egy új, kicsit pikáns, kicsit szerelmes sorozatot indít, ehhez pedig szükség van a Ti segítségetekre is! Ha van egy olyan vicces/megható/meglepő történetetek arról, hogyan ismertétek meg a szerelmeteket, írjátok meg nekünk, és mi megjelentetjük cikk formájában. Sőt, nagyon várjuk a legpajzánabb személyes élményeteiket is...Történeteiteket küldjétek az info@life.hu címre. Jelige: A szerelem és Én.

A férfiak titkos vágya: szex egy shemale-lel (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20121012-szex-szerelem-parkapcsolat-a-ferfiak-titkos-vagya-szex-egy.htmlÖtödször is megnősült a magyar énekes - Titokban vette el harmadik feleségéthttp://www.life.hu/szeress/20121014-komar-laszlo-enekes-titokban-meghazasodott-felesegul-vette-harmadik-feleseget-krisztinat.html10 nyilvánvaló jel, hogy a pasid elhagyni készülhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110125-10-uvolto-jel-hogy-a-pasid-elhagyni-keszul.htmlHatalmas szerelemnek indult, de összeomlott a két világsztár házasságahttp://www.life.hu/szeress/20121010-life-hetvege-valik-leann-rimes-countryenekesno-es-eddie-cibrian-szinesz.htmlEzért szexcsetelnek a férfiak - éjszakai pasivéleményhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121012-szex-szerelem-parkapcsolat-ezert-imadnak-a-pasik-szexcsetelni-ejszakai.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.