verekedés meztelenkedés Chris Brown Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában nem telnek el napok Rihanna meztelenkedése nélkül.

A barbadosi sztár pár napja feltöltött egykori kedveséről, Chris Brownról egy félmeztelen fotót, most pedig saját magáról is mutatott egyet a rajongóknak. Ez utóbbi fotón Riri edzéshez készült, de ruhájának felső részét még nem volt ideje felvenni. Chris és ő pedig minden kétséget kizáróan ismét együtt vannak - ezt teszi nyilvánvalóvá az a kép, amin a fiú Rihanna ágyában fekszik póló nélkül. Pedig 2009-ben nem volt ennyire fényes a viszonyuk: a zenész ugyanis bántalmazta az egzotikus szépségű világsztárt, aki most úgy tűnik, megbocsájtotta a srác heves természetét. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: www.twitter.com
Forrás: www.twitter.com


Láttad már? Benne vagyunk a tévében!




A modern szexuálterápia leghasznosabb trükkjeihttp://www.life.hu/szeress/szex/20121123-szex-szerelem-parkapcsolat-a-modern-szexualterapia-leghasznosabb-trukkjei.htmlAmit a pasi visszataszítónak tart a nőbenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110218-8-dolog-amit-minden-ferfi-visszautasitonak-tart.htmlSzenvedélyes vagy puhány? - Csókod elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110224-szenvedelyes-vagy-puhany-csokja-elarulja.htmlA szexjelenetéről vallott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szeress/20121121-a-szexjeleneterol-vallott-a-bajos-szineszno-amanday-seyfried-a-lovelace.htmlÖrdögi kör: én csak szeretőnek kellek!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110201-parkapcsolat-en-csak-szereto-vagyok-a-pasi-mellett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.