Jennifer Aniston házassága megmentésén dolgozik

házasság párkapcsolat Justin Theroux szerelem párterápia Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 43 éves színésznő és vőlegénye, Justin Theroux két éve alkotnak egy párt és már tervezik az esküvőt, de Aniston retteg attól, hogy ez a kapcsolat is első házassága sorsára jut.

A Jóbarátok egykori sztárja szerette volna megerősíteni párkapcsolatát, ezért úgy döntött, hogy egy háromnapos intenzív párterápiás tábor során kerül közelebb szerelméhez.

AFP
AFP

"Jennifer és Justin nagyon izgatottak már a nagy nap miatt, de Jen úgy gondolta, jó ötlet lenne problémamentesen kezdeni házaséletüket. Érkezéskor le kellett adniuk a mobiljukat és nekiláttak a konzultációknak, részt vettek páros masszázson és kipróbálták a kiabálás terápiáját is, ahol ki kellett magukból ordítaniuk az érzéseiket" - mesélte el egy bennfentes.

A színésznőnek végleg le kellett zárnia korábbi, Brad Pitt-tel kötött házasságának kudarcát is, annak érdekében, hogy továbbléphessen és jelenlegi kapcsolata sikeres legyen. Jen egy korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy rendkívül hasznosnak és kifizetődőnek érezte a házassági "felkészítő tábort". A pár gőzerővel készül a nagy napra: Jennifer diétázik, és már a közös fészket is beszerezték.

A Napi hím oldalon egy különleges összeállítást nézhetsz meg a szépséges színésznő előző férjéről, Brad Pittről.



Volt női alázzák Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/szeress/20130205-berki-krisztian-egykori-focista-nem-szerette-volt-baratnoit-akik-lesajnaloan.htmlEzért jó kézzel izgatni a nőt (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130204-szex-szerelem-parkapcsolat-pasivelemeny-ezert-jo-kezzel-felizgatni-a.htmlOrdíts az ágyban és élvezz nagyobbat! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130203-szex-felmeres-szerint-jobb-lesz-a-szex-ha-hangos-valaki.htmlSzexszel nyugtatja magát Beyoncéhttp://www.life.hu/szeress/szex/20130203-beyonce-amerikai-enekesno-szexszel-nyugtatja-az-ideigeit.html5 dolog, amit a pasik utálnak az ágyban (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20110506-szex-szerelem-parkapcsolat-7-dolog-amit-a-pasik-utalnak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.