Jennifer Aniston kőkemény esküvői diétája

esküvő diéta fogyókúra sztár Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan bekötik Jennifer Aniston fejét. A színésznő - érthető módon - csúcsformában akar lenni a nagy napon, ezért szigorú diétába kezdett.

Jennifer Aniston állítólag az új Atkins-diéta szerint étkezik, hogy minél jobban nézzen ki az esküvőjén. Linda O'Byrne táplálkozási szakértő elárulta, pontosan mit eszik és milyen szabályokat tart be Jen annak érdekében, hogy csúcsformában legyen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Avokádó éjjel-nappal

Linda szerint ez a gyümölcs a szép bőr titka, ugyanis tele van egészséges zsírokkal és rostokkal, illetve öregedésgátló E-vitaminnal. Az avokádó egy igazi csodaszer!

Reggeli hidratálás

Ahhoz, hogy már reggel beinduljanak az anyagcsere-folyamatok, és a méreganyagok kiürüljenek a szervezetből, már reggel érdemes inni. Méghozzá egy nagy pohár citromos vizet, ami csodákat tesz.

Minden nap egy kevés kávé

Sokan úgy tartják, hogy az egészséges étrendből mellőzni kell a kávét. Kis mennyiségben azonban nagyon jótékonyan hat a szervezetre, mivel felgyorsítja a szívverést, ezáltal elősegíti a zsírégetést. Túlzásba vinni nem szabad, de napi egy kis csésze kávé nagyon is jót tesz.

Fontosak a rostok

Az egészséges étrend egyik alapköve az, hogy fogyasszunk minél több rostos dolgot. De szedhetünk rosttablettát is sok folyadékkal étkezés előtt 20-30 perccel. Ez ugyanis csökkenti az éhségérzetet is, és megóv a túlevéstől.

Ne hagyd ki a zsírokat!

Sokszor hangoztatják, hogy a diétázók ne egyenek zsíros ételeket. Ez igaz, de az olyan jótékony zsírokat, mint az omega 3, be kell iktatni az étrendbe. Ez ugyanis zsírégető, és a bőrnek is nagyon jó. Az omega 3-at általában halételekben találjuk meg.

Fehérjebevitel minden étkezéskor

A szakértő azt vallja, ha minden étkezéskor fogyasztunk fehérjetartalmú ételt, az gyorsítja az anyagcserét, és a kalóriák is gyorsabban égnek, ráadásul sokkal később leszünk éhesek étkezés után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.