Pippa Middleton Katalin hercegnő LifeNight szerelem síelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin után úgy tűnik, hogy a kerek fenekű hugicája, Pippa is hamarosan révbe ér.

A kelendő barna szépség ugyanis ismét szerelmes, bár ezúttal állítólag a fellegekben jár. Pippa és új kedvese, a roppant jóképű Nico Jackson pár napot töltöttek az álomszép síparadicsomban, St Moritzban. Katalin 29 éves húga még egy közel háromórás símaratonon is indult. Valószínűleg új szerelme pörgette fel ennyire a sportos hírességet, akit nem zavartak a fotósok, és mindenki előtt enyelgett kedvesével. A róluk készült képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A harmincöt éves úriember mindenki szerint jó fogás: a londoni Kingston Egyetemen végzett, brókerként tett szert jelentős vagyonra, és manapság a Deutsche Banknál dolgozik. "Magas, jóképű, és neki vannak ezen a földön a legszebb kék szemei. Minden nő odáig van érte" - vallotta a fiú egy közeli ismerőse a Hello! magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.