Gönczi Gábor műsorvezető Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője, Tatár Csilla a közösségi oldalon elárulta, hogyan ismerkedett meg férjével, Gönczi Gáborral. Sőt, a szöszi műsorvezető az első közös képüket is megmutatta. Zsepiket elő!

"Ha már a nagy találkozásokról beszéltünk... Ez életünk első közös fotója, ami a megismerkedésünk után kb. 1 órával készült. Az unokatesóm esküvőjén botlottunk egymásba 2005 áprilisában. A háttérben pedig a boldog ara - Emese -, akinek örökké hálás leszek azért, hogy a gyerekkori barátját elhívta a lagziba" - kommentálta Csilla a fotót.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla
Forrás: Facebook/Tatár Csilla

A tévés pár azóta együtt van, idén például a Balatonnál nyaraltak. A róluk készült első fotón valóban nagyon bájosak - és olyan fiatalok!

Sztárszerelmek: amíg a halál el nem választhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130814-pierce-brosnan-es-cassandra-harris-paul-mccartney-es-linda-mccartney.htmlA hét szexpóza: lovaglás székben (18+)http://www.life.hu/szeress/20130813-lifenight-a-het-szexpoza-lovaglas-szekben-18.htmlMagyar lány lesz a holland herceg feleségehttp://www.life.hu/szeress/20130813-jaime-bernardo-holland-herceg-eljegyezte-magyar-baratnojet-viktoria-cservenyakot.html"Robbanásszerű orgazmust éltem át" (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130812-szex-szerelem-parkapcsolat-robbanasszeru-orgazmust-eltem-at-18.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.