A szex miatt ment tönkre Rippel Feri házassága?

házasság párkapcsolat szex Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő titkot árult el házasságáról Simó Vivien, Rippel Feri felesége.

A 27 éves anyuka Joshi Bharat műsorában vallotta be, hogy gyermekük, Cristofer születése után a férje teljesen elhidegült tőle. Szex helyett társasjátékoztak, a szenvedély megszűnt, a közös időt kártyázással, beszélgetéssel töltötték. "Nőként megszűntem létezni Feri számára" - vallja Vivien, aki azt mondja, amiatt hagyta el artista férjét, mert már nem bírta tovább, hogy nem tekintik nőnek, és megszűnt a testi kapcsolat is.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Vivient a szülés előtt megműtötték, mert a rákbetegsége miatt több szervét el kellett távolítani. Így szinte igazi csoda volt, amikor donor segítségével megszülethetett a kisfiuk - a gondok pedig ekkor kezdődtek. "Mindenféle próbálkozás volt a részemről, de feleslegesen, nem tudtam megoldani ezt a problémát. Végül elért egy olyan szintig, hogy már próbálkozni sem próbálkozik az ember. Úgy éltünk egymás mellett, hogy esténként szókirakósoztunk, römicsatáztunk, csak a gyerek volt a közös téma. Meg sem öleltük, meg sem pusziltuk egymást több mint egy évig" - idézi a fiatal nőt a Blikk. Rippel Feri neje azt is elmondta, ugyan már jó ideje beszélget férjével a válásról, de még nem sikerült dűlőre jutniuk ebben az ügyben.

Szárnyal a boldogságtól Mádai Vivienhttp://www.life.hu/szeress/20131105-madai-vivien-musorvezeto-osszekoltozott-fogorvos-parjaval.htmlPasivélemény: Ezért nem hívnak téged randirahttp://www.life.hu/szeress/20131104-pasivelemeny-ezert-nem-hiv-randira-a-pasi-jiaba-vagytok-szimpatikusak.htmlVége Csifó Dorina házasságánakhttp://www.life.hu/szeress/20131105-vege-csifo-dorina-hazassaganak-a-baratok-kozt-egykori-tinisztarjanak-boldogsagnak.htmlLady Gaga szakítotthttp://www.life.hu/szeress/20131104-lady-gaga-enekesno-es-baratja-taylor-kinney-a-vampirnaplok-sztarja.htmlSzexi menü - Szexfűszerek egy buja éjszakáhozhttp://www.life.hu/szeress/szex/20121009-szex-szerelem-parkapcsolat-isteni-szexfuszerek-vacsorara-forro-szextipp-ejszakara.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.