Toncsi csak szexre kellett Bogdán Csabának

aktfotó Bogdán Csaba modell terhesség szex megalázás könyv Bálint Antónia Első Emelet felnőtt Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia meglepő őszinteséggel ír könyvében a zenészhez fűződő kapcsolatáról.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bálint Antónia nemrég bevallotta: annak idején gyermeket várt Szandi férjétől. Aktfotó-karrierjét pedig Bogdán Csaba biztatására kezdte el, aki számtalanszor megalázta hároméves kapcsolatuk alatt - árulta el Toncsi a Blikknek.

Forrás: www.facebook.com
Forrás: www.facebook.com

"Egyik este, vagy inkább hajnalban, felhívtam, hogy indulok haza, mire ő közölte, hogy már nem lakom nála. Majdnem kiesett a telefon a kezemből. Ott álltam az éjszaka közepén, nem volt nálam semmi cucc, és nem volt hová mennem. Három hónap alatt nagyon kikészültem. Azt is megtettem, hogy bekopogtam Csabához az éjszaka kellős közepén, és nagyon megalázó helyzeteket éltem át. Volt olyan, hogy egy lány nevetgélt a lakásában, és amikor ajtót nyitott, elküldött, hogy neki most 'más dolga van'. Úgy éreztem, belehalok. Egy másik alkalommal beengedett a lakásba, akkor éppen 'én voltam a dolga'. Dolga végeztével pedig kitessékelt a lakásból. Azt hittem, elsüllyedek a szégyentől" - mesélte Toncsi.

Ne így kezdj új életet a pornózás utánhttp://www.life.hu/szeress/20131107-krasznai-tunde-xfaktor-avagy-igy-kezdj-uj-eletet-a-pornos.htmlMegnősül Kozsóhttp://www.life.hu/szeress/20131109-felesegul-veszi-kozso-keirat.htmlCsobot Adél nem bízott Istenesbenhttp://www.life.hu/szeress/20131109-csobot-adel-es-istenes-bence-azert-szakitottak-mert-az-enekesno.htmlTáncolj gésagolyókkal a hüvelyedben! (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120906-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-hasznald-a-gesagolyot.htmlTöbb házimunka, több szex?http://www.life.hu/szeress/20131108-tobbet-szexelnek-azok-a-ferfiak-akik-ferfiasnak-tartott-hazimunkat-vegeznek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.