Pasik, akik pénzért hazudnak a szingliknek

prosti buli kaland szex pénz randi szórakozóhely ismerkedés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégi horoszkóp a pozitív bolygóegyüttállásokra hivatkozva mindenkit arra biztat, hogy menjen, és vesse bele magát az életbe. Ismerkedjen, bulizzon, kalandozzon, és ne törődjön semmivel. Így amint eljön a szombat este, a szinglik barátnőkkel, valamint az Ezért nem hívnak téged randira-típusú cikkek minden tudásával felvértezve indulnak neki a pesti éjszakának, hogy a fizetett férfiprostik között megtalálják a számításaikat. A Life.hu-nak késő húszasok és korai harmincasok meséltek egyre kilátástalanabb helyzetükről.

Vállunkon gyenge férfiak sírnak, akik ráadásul kellően sérültek ahhoz, hogy ne merjenek próbálkozni. Van, aki a saját teljesíthetetlen elvárásai miatt feszeng, és olyan is, aki a nő sikerét a saját kudarcaként éli meg. Így persze egyáltalán nem meglepő, hogy egy mai 27 éves lány a háta közepére sem kívánja a defektesekkel teli, pangó randipiacot, a túlpropagált férfihisztit és az ismerkedéssel járó elképesztő nyomást. Ha mindezek ellenére mégis úgy dönt, ad egy esélyt saját magának, az élet ismételten arcon csapja. A szokásos, gonosz kis hang pedig vasárnap délben újra duruzsolni kezdi, hogy mégis inkább otthon kellett volna maradni X-Faktort nézni.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Az exkluzív, belvárosi szórakozóhelyek egytől egyig a legkülönfélébb bulikkal, akciókkal és szolgáltatásokkal csábítanak. A vendégkört a lehetőségekhez mérten szűrik, bár aki nem szeretne 1800 forintért két cent vodkát és egy energiaitalt venni, az mondjuk alapból nem az ötödik kerületben vadászik. Akit viszont testhezálló, fekete miniruhában mégis odaesz a fene, reményekkel telve tekint a szép és jólöltözött férfiakkal teli térre, ahol látszólag még mindig női többség van, de ha mást nem is, legalább táncolni lehet. A drága piát a kezükben szorongató, férfikísérő nélkül érkező és az ismerkedést a szkeptikus oldaláról megközelítő nőkhöz hamar megérkeznek az első pasik. Ha pedig a beszélgetés végére nem derül ki róluk, hogy valójában fizetett csábítók, az ember lánya tulajdonképpen még szerencsésnek is érezheti magát.

Ildikó 27, fodrász:

"Kedves volt, jóképű, pont azt mondta, amit hallani akartam, és amit akárhogy igyekeztem, már nem tudtam elhinni. Táncoltunk, csókolóztunk, és tényleg megfordult a fejemben, hogy hazaviszem magammal. Elvégre nem azért mentem oda, hogy megtaláljam az igazit, és nem is az volt a szándékom Tiborral, hogy leéljem vele az életem. Fél óra után mégis rosszulesett, amikor közölte velem, hogy ő egyébként egy fizetett hoszt, akinek az a dolga, hogy a hozzám hasonló lányokkal flörtöljön."

Az egyéjszakás szex 10 íratlan szabálya (18+)

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Mindeközben Tibor állítólagos barátja, Zoli is keményen megdolgozott a pénzéért. Júlia utólag így mesélt kalandjáról:

Júlia, 29, menedzserasszisztens:

"Jólesett az érdeklődése és igen, örültem neki. Úgy tett, mint akinek tényleg számít, mivel foglalkozom, illetve hogy mit várok az élettől. Elmondta, hogy milyen lányra vágyik, és tőlem is hasonló őszinteséget várt. Hogy az álomnő személyleírása éppen illett rám, inkább volt hízelgő, mint gyanús. Utólag visszagondolva egy tökéletesen felépített csajozási mechanizmus volt, érdeklődő tekintettel, jó dumával, éppen arra az álomképre kihegyezve, amiért valójában odamentem. Persze akkor lett volna tökéletes, ha a barátja nem buktatja le..."

A Tibor álnéven dolgozó, technikailag hivatásos férfiprosti coming outját követően persze két megoldás marad. Megrázni magadat, bepúderezni az orrodat, és visszamenni a tánctérre egy újabb megaláztatásért, vagy ismét megkeresni Zolit és kifaggatni őt szokatlan munkájáról. Addigra már nagy eséllyel a következő feladatára koncentrál, de ha valaki elég kitartó, vissza tudja szerezni a 10 000 Ft/éjszakáért oly sokat kérdező és figyelmességet színlelő alkalmazottat. Zoli persze szabadkozik, hogy ő erről nem beszélhet, és próbálja a szexre terelni a témát. Így derül ki, hogy Ildikó hiába is akarná hazacibálni magával Tibort, nem tehetné ezt meg.

A magát 28 évesnek mondó és edzőként dolgozó Zoli ugyanis kollégájához hasonlóan a helyi szolgáltatás része. Munkaideje alatt nem léphet le a lányokkal, utána azonban mindegy, hol alszik. Ajánlás és casting alapján kapta ezt a melót, és nagyon örül neki, ugyanis egyáltalán nem kell megerőltetnie magát. Azzal védekezik, hogy férfiak részére is vannak ilyen lányok, mert időközben rájöttek, női hoszteszekkel még nagyobb bevételt tudnak generálni. Ezeknek a csajoknak csak pasizni kell, táncolni, bulizni, és önmagukat bevetve ösztönözni a fogyasztást. Így lehet eljutni Flórához, aki végül a női oldal rejtelmeibe is beavatja a helyzet előtt értetlenül álló, kedves és rendes fiúkat megismerni vágyó, naiv szinglit.

Flóra 22, hosztesz:

"Hogy miért van erre az egészre szükség? Valószínűleg a forgalom miatt. Mert ha jó pasik pörögnek a helyen, akkor sok nő fog oda járni. És ha sok csaj megy, akkor rengeteg férfi is lesz, akik meg majd növelik a hely forgalmát. Ez ilyen egyszerű. Esetemben ha tetszik is a pasi, aznap csak a szórakozóhely kijáratig mehetek vele."

Szexpótlás vagy érzelmi kielégülés? (18+)

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

Bezzeg, ha mindenki otthon maradt volna X-Faktort nézni, elkerülhető lett volna az újabb húspiaci csalódáshullám. Persze ilyenkor is két lehetőség van. Megsértődni és hátat fordítani a randizásnak, valamint az ismerkedésnek, vagy megrázni magad, jövő héten újra bepúderezni az orrodat és remélni a legjobbakat. Kicsit ugyan pofátlan a technika, de valójában ez egy ingyenes szolgáltatás, ami garantáltan önbizalomnövelő, továbbá jár hozzá az ingyen koktél és az értékes tapasztalat. Ha ugyanis tényleg nem a nagy Ő miatt mentél le a bárba, akkor mit számít, hogy őszinte volt a-e a pasi együttérzése? Ha ugyanis olyan férfival beszélgetsz, aki nem kap érte pénzt, pont ugyanakkora zsákbamacskát veszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.