Ismét a világsztárral bulizott Palvin Barbi

buli parti Niall Horan Palvin Barbara barátság szerelem szórakozóhely London X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modellt ismét Niall Horan, a One Direction sztárjával kapták lencsevégre, amint a hátsó kijáraton át együtt távoztak egy londoni partiról.

Egyre szorosabb a kapcsolat Palvin Barbara és Niall Horan között. A magyar modellt és a One Direction tagját a vasárnapi X-Factor-buli után kapták lencsevégre, amint együtt távoztak a parti helyszínéről - a képet itt nézheted meg.

Forrás: AFP

Barbi és Niall, akik a hírek szerint még év elején egy koncerten ismerték meg egymást, korábban Az éhezők viadala második részét nézték együtt. Barbi akkor azt írta a Twitterén, egy haverjával nézi a filmet. Vajon tényleg csak barátság lenne a két sztár között?

Palvin Barbi Pharrell Williamsszel találkozgathttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-palvin-barbi-pharrell-williamsszel-talalkozgat.htmlVilágsztárral jár Palvin Barbi?http://www.life.hu/szeress/20131202-palvin-barbi-magyar-modell-es-niall-horan-a-one-direction-sztarja-a-hetvegen-titkos-randevun-vett.htmlIlyen volt kislányként Palvin Barbihttp://www.life.hu/life/galeria/20131010-fotokon-akkor-es-most-palvin-barbara-magyar-modell.htmlHatalmas mellei lettek Palvin Barbinakhttp://www.life.hu/szepulj/20131008-palvin-barbara-magyar-modell-hatalmas-melleket-kapott-a-victorias-secret.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.