Külön karácsonyozott Cseke Katinka és fiúja

karácsony Kárász Róbert Jóban Rosszban TV2 szenvedély Mokka Tatár Csilla Édes Élet Váradi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a szüleinél töltötte a szentestét, párja, Váradi Róbert pedig a családjával ünnepelt. Katinka úgy véli, nem úgy élik az életüket, mint egy pár.

A TV2 Mokkájának vendége volt a "furcsa pár", ahol a műsorvezetők, Tatár Csilla és Kárász Róbert kérdéseire elmondták, mindketten hisztis, féltékeny, temperamentumos, szenvedélyes emberek. A csatorna ennek illusztrálására egy Édes élet-beli jelenetüket is megmutatta, amelyet itt te is megnézhetsz, és amelyről már mi is ejtettünk néhány szót.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Nos, a szenvedélynek számos megnyilvánulását ismerjük, ám Katinkáék értelmezése egészen sajátos. Előbb Váradi "jött tűzbe" és rakta ki párját az út szélén - egyébként pont a hely szellemének megfelelő stílusban - a kocsiból, később a színésznő óbégatott és cirkuszolt a srác ablaka alatt. Annak fényében persze érthető mindez, hogy Katinka elárulta, mindketten idegi problémáktól szenvednek. A látottak alapján ezt mi sem tudjuk megcáfolni.

Ám annak, hogy külön töltötték a karácsonyt, nem ez az oka. Sokkal inkább azzal magyarázható, hogy a férfi családban él, ráadásul három gyereke van. Az alig három hónapja együtt lévő pár tagjai azonban a szilvesztert már együtt töltötték, ugyan nem kettesben, hanem Róbert gyermekeinek édesanyjával és a kicsikkel.

Nyilvánosan veszekedett Cseke Katinka és Olasz http://www.life.hu/szeress/20131221-cseke-katinka-szineszno-es-olasz-a-tv2-edes-eletenek-kamerai-elott-veszekedett.html A tévében teregeti ki a magánéletét Cseke Katinka http://www.life.hu/szeress/20131210-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-es-uj-szerelme-a-varadi-roma-cafe-billentyuse-olasz.html Kutyává lényegült át Cseke Katinka http://www.life.hu/legykepben/20131030-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-cseke-katinka-kutyat-alakitott-es.html Cseke Katinka szinte egyáltalán nem lát http://www.life.hu/legykepben/20130909-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-szinte-alig-lat-hat.html Cseke Katinka fiatalabb fiút szeret http://www.life.hu/szeress/szerelem/20131126-cseke-katinka-a-joban-rosszban-szinesznoje-a-varadi-roma-cafe-tagjaba-varadi-robert-marioba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.