Tantraszex kezdőknek - 4 tipp

szex tippek tantraszex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tantraszex során nem a csúcspont elérése a lényeg, hanem az, hogy minél jobban elnyújtsuk a szeretkezés időtartamát, megnöveljük a szexuális energiát és az intimitást.

Ha kedvet kaptál, hogy kipróbáld a tantrikus szexet, próbálkozz meg a következőkkel:

1. Teremtsük meg az intim hangulatot. Hozzunk létre egy olyan területet, ahol lazíthatunk. Távolítsunk el a szobából minden figyelemelterelő kacatot, majd helyezzünk el virágokat, gyertyákat és puha textileket. Az illat nagyon fontos az érzékeink szempontjából, használjunk jázmin-, ilang-ilang- vagy rózsaolajat. Ágyunk legyen kényelmes, lepedőnk puha, és készítsünk oda sok párnát is. Végül válasszunk olyan zenét, amelyet mindketten szeretünk, a halk zene meghozza a kellő hangulatot.

iStockPhoto
iStockPhoto

2. Lélegezzünk együtt. Légzésünk összehangolása segít megteremteni a harmóniát párunkkal. Üljünk az ölébe (yab-yom pozíció), és akkor fújjuk ki a levegőt, amikor ő beszívja, és fordítva. Egymás lélegzetének belélegzésével átadhatjuk egymásnak energiánkat. A tudatos légzés kulcsszerepet játszik a jógában és a tantrában is.

3. Ne hunyjuk be a szemünket. Ha szeretkezés közben a partnerünk szemébe nézünk, megalapozhatjuk az intimitást, bár ez nehezebb, mint gondolnánk. Ne szabályként, hanem célként gondoljunk erre, és meg fogunk lepődni, hogy a pillantások sorozata mennyire másként fogja láttatni Őt és saját magunkat is.

4. Ne siessünk. Az előjáték kulcsfontosságú a tantraszex során. Ez segít a férfiaknak abban, hogy tovább kitartsanak és felizgassák a nőket. Minél több időt töltünk el az energiával való feltöltődés fázisában, annál tovább fog tartani a szeretkezés, és annál több energiára teszünk szert. Koncentráljunk teljesen egymásra, és mint a meditáció során, elkalandozó figyelmünket óvatosan tereljük vissza partnerünkre és az éppen zajló csodára.

Gyönyörhozó, karcsúsító szexpózok a Káma Szútrábólhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101111-gyonyorhozo-karcsusito-szexpozok-a-kama-szutrabol.html6 G-pont izgató szexpózhttp://www.life.hu/szeress/szex/20101111-6-gpont-izgato-szexpoz.htmlÍgy vadíthatod meg a pasidat!http://www.life.hu/szeress/szex/20101111-igy-vadithatod-meg-a-pasidat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.