Szexmentes házasságok - 9 tipp a felturbózásra

házasság párkapcsolat szex szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házasság szerencsés kombinációja a barátságnak, a szeretetnek és a nemi kapcsolatnak. A házastársi viszony magas fokú intimitása könnyebben élvezhetővé és kimagaslóan élvezetessé teheti szexuális életünket.

Meglepetésként éri a házasságban élő párokat, hogy egy idő után lanyhul a kapcsolat és gondolkodóba esnek, vajon mit ronthattak el. A legrosszabb, amit tehetünk, ha nem beszélünk a problémáinkról, ha nem akarjuk terhelni társunkat a bajainkkal - holott erre is esküdtünk. Egészséges emberek egészséges szexualitásában alapvető fontosságú a kommunikáció.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Házasság szex nélkül?

Életmódunk nyilvánvalóan nem kedvez a házastársi szexnek, a legtöbb nőnek szülés után van éppen elég gondja, baja, s marad is még hosszú ideig. Különösen nehéz helyzetben vannak azok az anyák, akik szeretnének ugyan dolgozni, ám nincs lehetőségük rá, emészti őket a bűntudat, amiért nem tudják megadni szeretteiknek azt, amit érzésük szerint kellene. Annak az anyának sem rózsásabb a helyzete, akinek van munkája, visszavárják - őt pont azért mardoshatja a bűntudat, amiért gyermekét mások gondjaira kell bíznia. Ha addig semmi, ezek a kétségek biztosan vakvágányra állítják a szerelmi együttléteket. Fáradtan, kimerülten, napi gondoktól leterhelve természetes, hogy csak futó gondolattá válik egy romantikus óra lehetősége. Esti film után a hitvesi ágy helyett vár a mosatlan edény a konyhában.

Vajon hogyan vezethetitek vissza az érzékiséget a kapcsolatotokba? Ismered az erogén zónáidat? Felül, alul, középtájon?

Lássuk, mit és hol érdemes kicsit megbolygatni az érzékek felszításáért!

Nyakad

Egy forró, szenvedélyes csók éjszaka búcsúzóul a legbiztosabb módja, hogy a reggeli ébredés vidám legyen. Kérj lassú, elnyújtott, cirógatással tarkított kényeztetést és vadabb, hevesebb befejezést.

Füled

Lehet, idegenkedsz a fülcimpa csókolgatásától, az is lehet, hogy élvezetesnek fogod találni, ha gyengéd morzsolgatás után egy leheletnyi puszit kapsz, netán megharapdálja szerelmed.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Ajkaid

A legnagyobb hiba, amit egy férj elkövethet felesége irányába a házasság alatt, ha leszokik a csókolózásról. A nők szeretnek csókolózni, a szeretet megnyilvánulásának tartják, de kevesen fogják kérni, ha felmerül az elégtelen csók, már vádpontként fog funkcionálni. Ha kezed önkéntelen felfedezőútra indul férjed testén, akkor a csók megfelelő számodra.

Hajad

Szoktál önkéntelenül a hajadba túrni, netán cirógatni a hajad tövét? Fodrászhoz is szívesen jársz, és élvezed, amikor keféli, dörzsölgeti a hajadat? Erogén zónád kelti olyankor életre. Nyomj egy fésűt férjed kezébe, és kérd meg, hogy finoman fésülje át a hajadat...

Melleid

Ismert dolog, hogy a nők melle érzékeny. Néha túlérzékeny. Egyes időszakokban csak ez utóbbi tulajdonságát ismerjük. Amikor kellemetlennek találod a lágy cirógatást, próbáljátok meg a gyengéd markolászást. Jóleső lehet a csók, de akár még a harapdálás is.

Gátad

A gát a vagina és a végbélnyílás közötti igen érzékeny terület, mégis elhanyagolt szerelmi területre érkeztünk. Rengeteg idegvégződést tartalmaz, érdemes síkosítani a kalandjáték előtt. Ha az anális szexet nem is pártolod, itt akkor is ínyenc élvezetben lehet részed.

Csiklód

A nők legérzékenyebb testrészre, rejtve a kutató tekintetek elől - igazi, felfedezésre váró kincs. Mindenki másképp szereti: lepkeszárnyként lágyan, könnyeden rezegtetve, erőteljesebben dörzsölgetve... Tapasztald ki magányos óráidban, hogyan esik jól, és kérj egy masszázst hites uradtól. Le fog esni az álla.

Combok domborulata, lábaid

Simogatni, nyalogatni, masszírozni: kinek mi esik jól. A bőr a legnagyobb felületű érzékszervünk, a csiklandósságra még gyermekkorunkból biztosan emlékszünk.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Feneked

Kész vagy a dolgok mélyére hatolni...? Vagy a tenyeres simogatásnak, csókolgatásnak vagy a híve netán előfordult, hogy paskolásra vágytál? A szerelmi aktus hevében a cirógatástól a húsba markoló fogásig is eljuthattok.

Előbb vagy utóbb, de mire a kísérletezésnek a végére értek, helyreáll a meghitt kommunikáció köztetek, és a felfedezések új távlatokat nyithatnak kapcsolatotokban.

Forrás: www.ezoterikus.hu

Tippünk: Randizz az interneten!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


És még:
Kínai párkapcsolati horoszkóp - mennyire illetek össze?
A nők nem úgy vágynak a hímvesszőre, ahogy a férfiak gondolják...
Mi a Kua számod? Ilyen rejtett szexualitásod!


Szenvedélyes vagy puhány? Csókja elárulja!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110224-szenvedelyes-vagy-puhany-csokja-elarulja.html4 intő jel, hogy veszélyben a házasságodhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110222-parkapcsolat-4-into-jel-hogy-nem-mukodik-a-hazassag.html8 dolog, amit minden pasi visszataszítónak tart a nőbenhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110218-8-dolog-amit-minden-ferfi-visszautasitonak-tart.html7 biztos tipp, hogy elcsábítsd a pasithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110218-7-biztos-tipp-hogy-elcsabitsd-a-pasit.htmlBajkeverő exek - Így védd ki őket!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20110217-szerelem-parkapcsolat-tamad-a-pasi-exe-vedekezz-okosan.htmlSzex az agyban: te kiről álmodozol?http://www.life.hu/szeress/szex/20110216-szex-az-agyban-te-kirol-almodozol.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.