színésznő romantika szerelem Róma póker Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dúl a szerelem a Barátok közt sztárja és pókeres kedvese között, akik nemrég az olasz fővárosban, Rómában töltöttek néhány romantikus napot, szigorúan kettesben - tudta meg a Life.hu 

Rómában vakációzott Kiss Ramóna és pókerbajnok kedvese, Tóth Richárd. A Barátok közt sztárja láthatóan nem rejti véka alá az érzéseit, hiszen a Facebookon is megosztott fotókat a barátaival a szenvedélyes kiruccanásról. A pár a képek tanúbizonysága szerint végiglátogatja az olasz főváros nevezetességeit, a híres Trevi-kútnál és a Vatikánban is megfordultak.

wwww.facebook.com
wwww.facebook.com

A fiatalok fél éve vállalták fel szerelmüket a nyilvánosság előtt, amikor a Barátok közt másik szépsége, Balogh Edina esküvőjén kéz a kézben jelentek meg. Azóta is a legteljesebb békében élnek együtt, és nem először utaztak külföldre, hiszen nyáron Amerikában pihentek.

Megbocsátott az RTL Klub sztárjának a kidobott énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120926-nagy-fero-x-faktor-mentora-hazakuldte-tavaly-gubik-petratiden-vegigtapsolta.htmlGyenge jellemnek tartja férfitársait a rapperhttp://www.life.hu/legykepben/20120928-lljunior-rapper-eroszak-ellenes-filmmel-kampanyol-a-nokert-a.htmlÚj életet kezdett a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-lola-az-enekesno.htmlMajka lebukott: nem először szerepel a Heti hetesbenhttp://www.life.hu/legykepben/20120926-majkaozdi-rapper-beul-a-heti-hetesbe-az-rtl-2n.htmlRetteg az implantátumtól a Unique énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20120924-volgyesi-gabi-unique-enekesnoje-irtozik-a-plasztikia-sebeszettolrosszul-lett-a.htmlA szeméből látszik, hogy szomorú - Szerelem helyett partiról partira jár Muri Enikőhttp://www.life.hu/legykepben/20120927-muri-eniko-x-faktor-sztarja-new-yorkban-elo-szerelme.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.