Gyenge jellemnek tartja férfitársait a rapper

verés erőszak bántalmazás rapper L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L. L. Junior már megtapasztalta, milyen az, amikor egy férfi nőt bántalmaz, hiszen a közvetlen környezetében emiatt ment tönkre egy házasság - tudta meg a Life.hu. Az énekes elítéli a férj tettét, és mivel ő sosem emelne kezet egy nőre, ezért szívesen vállalt szerepet "Az igazi férfi nem bánt nőt" nevű kampányfilmben.

L. L. Junior szeretné, ha a férfiak elgondolkoznának azon, mennyire törékeny és sérülékeny egy nő. Úgy gondolja, az ütések okozta lelki fájdalmak még nagyobb sérüléseket okozhatnak, mint a fizikai bántalmazás. "Borzasztó etikátlannak és gyenge jellemnek tartom azokat a férfiakat, akik fizikailag vagy pszichésen bántalmazni mernek egy nőt. Az erőszakellenes filmmel a férfiakhoz is szerettünk volna szólni, hogy a feszültségeiket tanulják meg máshogy levezetni. A környezetemben is találkoztam olyan házaspárral, ahol a férfi agresszivitása probléma volt, majd a hölgy végül erőt vett magán, és emelt fővel tudott távozni a kapcsolatból" - mesélte a rapper a Life.hu-nak.

rtlklub.sajtoklub.tv
rtlklub.sajtoklub.tv


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.