Selena Gomez Justin Bieber szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, véget ért a két tinisztár, Justin Bieber és Selena Gomez románca.

"Egy hete történt a szakítás. Egyre nehezebben bírták, hogy állandóan távol vannak egymástól. Már nem bíztak meg egymásban, így véget vetettek a kapcsolatnak" - vallotta egy bennfentes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pár tavaly év elején jelent meg először együtt a nyilvánosság előtt. Fél évvel később már voltak gondok a kapcsolatukban, de végül kibékültek, és közösen kezdtek házat keresni. A távolság azonban tönkretette a kapcsolatot, így most mindketten újra szinglik lettek.

Meztelennek látták a Voice versenyzőjéthttp://www.life.hu/szorakozz/20121109-the-voice-5-meghallgatas-gorog-felisten-es-meztelen-versenyzo.htmlEz igen! Sean Penn 52 évesen is szexihttp://www.life.hu/szorakozz/20121106-sean-penn-szinesz-meg-mindig-szexi.htmlPucér testükkel gyűjtenek pénzt a vadászlányokhttp://www.life.hu/szorakozz/20121105-pucer-testukkel-gyujtenek-penzt-a-vadaszlanyok.htmlÁgyékkötőben pózol a világsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121107-agyekkotoben-pozol-a-vilagsztar-david-arquette-szinesz.htmlHorrorfilmek gyereksztárjai - akkor és mosthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121108-horrorfilmek-hatborzongato-gyereksztarjai-akkor-es-most.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.