válogatás mesterek meghallgatás tehetségkutató műsor The Voice énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mesterek ötödik alkalommal foglalták el helyüket a forgó székeikben, és puffogtatták közhelyeiket, de már sokkal ritkábban nyomták meg a gombokat, ami nem is csoda, hiszen már alig akadt kiadó helyük. Jövő héten véget ér a válogatás.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A kis túlzással görög félistennek kikiáltott Modor Miltiádész hódította meg először a Mesterek szívét - legalábbis mindent megtett a cél érdekében a Bad Day című számmal. Mező Misi folytatván az eddigi gyakorlatot, szinte azonnal rávágott a gombra, de a megfontoltabb Somló Tamás is fordult egyet, bár hiába, Miltiádész immár Misi csapatát erősíti.

Sok olyan előadó szerepelt a meghallgatáson, akik nem jutottak tovább. Közülük is említsük meg Idei Lászlót, aki kamionsofőrként rappelt és énekelt rendszeresen egy kamerába, s úgy gondolta, hogy elég magabiztos a Voice meghallgatásához is. A motorral érkező rocker, Csuvár Dorina is hozzá hasonlóan teljesített, produkciója ugyanis nem sikerült meggyőzőre. A mesterek dicsérték ugyan a hangját, de nem érezték azt a bizonyos varázst, ahogyan Győrfi Katalinnál vagy Lábas Viktóriánál sem. Lovasi András és Németh Juci dalával viszont továbbjutott a kicsit bizonytalanul és helyenként hamisan éneklő Torzsa Gabi, akit Andi és Caramel nagyon lelkesen fogadott. A lány Andit választotta mesteréül.

A következő körbe jutott Sot Klaudia is, akit az első válogatón brillírozó Bakonyi Zsolt kísért el. Caramel, Misi és Tamás is érdeklődve fordult meg, majd miután kiemelték a lány különlegességét, elfogadták a döntését: Klaudia, ahogy szinte előre tudható volt, Caramel csapatát választotta.

Olasz Csaba dalára is megnyomták a gombot a mesterek Andi vezetésével. Caramelnek azt tetszett, hogy Csaba küzdött a sikerért, de Misinek és Somlónak a stíluskeveredéssel nem volt kibékülve - Csaba végül Andi csapatának lett a kilencedik tagja.

Bogáth Emese belekóstolhatott már a sikerbe a Sugar and Spice együttes tagjaként. A lánynak nem volt könnyű élete eddig - erről és hogy továbbjutott-e a következő fordulóba, itt olvashatsz.

A szakácsként dolgozó Zoboki Balázs kisfilmje is túl hosszúra nyúlt, de sikere talán ennél is hosszabb életű lesz a műsorban: Misi és Somló Tamás is megfordult a hangjára. Misi még libabőrös is lett az élménytől, de ez nem volt elég Balázsnak, és Somló Tamást választotta mesteréül.

Schweitzer Dóra is sikert aratott, miután megunta a kiskosztümök világát, és kipróbálta magát énekesként Eric Clapton dalával - amit Andi értékelt elsőként és egyetlenként. Nádor Dávid az I Believe I Can Fly című dallal azonnal sikert aratott mind a négy Mesternél.

Misi lelkes káromkodásait és ízléstelen célzásait Andi próbálta visszafogni. "Meztelenül álltál előttem és nem volt semmi takargatnivalód" - mondta Dávidnak Caramel, akivel Mező Misi is egyetértett. A fiú lelki meztelenségével kapcsolatos gondolatsort Andi folytatta, akit végül Dávid mesterének választott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.