Selena Gomez Palvin Barbara Justin Bieber szerelem randi pletyka énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber múlt héten szakított, de az énekest máris hírbe hozták a magyar Palvin Barbarával, akivel a Victoria's Secret divatbemutató backstage-ében közös fényképet készítettek. A fiatal álompár rajongói most Barbi halálát kívánják.

Elég egy kihagyhatatlan közös fotó a backstage-ben és máris az egész világot bejárja a pletyka, hogy a gyönyörű Palvin Barbara a világ első számú tinisztárjával, Justin Bieberrel randizik. Az énekes múlt héten szakított párjával, a szintén világhírű Selena Gomezzel. A szakítás okairól bővebben itt olvashatsz. Az persze még gyanúsabb, hogy alig 24 órával a Victoria's Secret bemutató után, amelyen mindketten, más-más minőségben kifutóra léptek, ugyanazt a musicalelőadást nézték meg - írja a brit Daily Mail.

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

A pletykák teljesen alaptalanok, Barbi ugyanis vasárnap éjszaka azt posztolta angolul a Twitter-falára, hogy utoljára írja le: mindenki nyugodjon meg, nem jár Justin Bieberrel, csak találkoztak, és készített vele egy közös fotót. "Ti nem ugyanezt csináltátok volna?" - kérdezi.
Nem hiába kell nyugalomra intenie a legelvetemültebb Bieber-Gomez rajongókat. Ők ugyanis képtelenek feldolgozni, hogy szakított az álompár és ahol csak megjelenik a hír, kiborulva szidják a magyar lányt, sőt a halálát is kívánják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.