Caramel kommentelés rajongó Mohamed Fatima The Voice kiesés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan felborzolta a kedélyeket Caramel "Mesterkedése" a Voice első élő adásában, amikor kiejtette a csapatából az ismert énekesnőt, Mohamed Fatimát. Az indulatok odáig fajultak, hogy Caramel hivatalos rajongó oldalán elkedzték a cenzúrázást a mocskolódó, trágár kommentek miatt.

"Először is szeretnénk tudatni, hogy minden olyan vélményt töröltünk - és ez után is ki fogunk törölni - ami csunya, trágár szavakat tartalmazott, függetlenül attól, hogy kit dícsért, vagy kit értékelt le" - írják Caramel hivatalos rajongói oldalának szerkesztői, akik hosszasan fejtegetik, hogyan kellene kommentelniük a felhasználóknak.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Az indulatokat az váltotta ki, hogy Caramel kiejtette a versenyből Mohamed Fatimát, az egyik legismertebb indulót, akit sokan nagyon szeretnek, és helyette a szorgalmas Quant juttatta tovább. Ahogy a Life.hu is megírta, Caramel szerint Fatima már a színpadra lépés előtt feladta a versenyt, miközben a másik versenyzője, Quan lelkiismeretesen felkészült. Fatima egyébként nagy valószínűséggel összeomlott a show előtt, elment a hangja ezért nem tudott úgy teljesíteni, ahogy a Mesterek várták tőle.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Forrás: TV2 Sajtószoba

Az énekesnő egyébként hivatalos rajongói oldalán arra kérte azokat, akik szeretik, hogy ne bántsák Caramelt, mert nem ő a hibás. "Csodálatos élményekkel lettem gazdagabb! Imádtam a műsor minden pillanatát! Ne bantsatok a Caramelt mert itt senki nem volt hibás! Ez most így alakult, emberek vagyunk és nem vagyunk tökéletesek, és ezt magamra értem! Igaz az is, hogy elég stresszes voltam, szöveget is rontottam, nem is ott léptem be ahol kellet volna, de kaptam ettől a műsortól rengeteg őszinte barátot, őszinte szeretetet!" - írta az énekesnő.

Kollégáját ejtette ki Caramel a Voice-bólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121207-tv2-the-voice-3-parbaj-adasban-kollegajat-ejtette-ki-caramel.htmlCaramel segíti a Voice nehéz anyagi helyzetben lévő versenyzőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20121127-molnar-ferenc-caramel-a-voice-mestere-solt-klaudia-a-voice.htmlCaramelnek nem kellett a Shy Guyhttp://www.life.hu/szorakozz/20121116-the-voice-utolso-valogato-caramelnek-nem-kellett-a-shy-guy.htmlCaramel: "Csak a pénztárcámra kíváncsiak a nők"http://www.life.hu/legykepben/20121110-molnar-ferenc-caramel-a-the-voice-mestere-nem-talal-part.htmlCaramel nem ismerte meg saját háttérénekesének hangját a Voice színpadánhttp://www.life.hu/legykepben/20121101-caramel-magyar-enekes-a-voice-mestere-nem-ismerte-fel-hatterenekese.htmlMező Misi beszólt Caramelnek a Voice válogatójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121012-mezo-misi-beszolt-caramelnek-a-voice-valogatojan.htmlCaramel még mindig szerelmes, és békülne Hiennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120904-caramel-a-the-voice-zsuritagja-szeretne-hiennel-kibekulni-de-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.