Beckham egy szál alsóban fut hozzád legújabb filmjében - Videó!

Guy Ritchie David Beckham papucs alsónadrág reklám sztárfocista sztár reklámfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, február 6-án bárki csetelhetett David Beckhammel a neves ruházati cég Twitter oldalán. Mivel már jó ideje tart a közös együttműködés, a szexi sztárfocistát még arra is sikerült rávenni, hogy egy időre laptop mögé üljön.

A hitetlenkedők kedvéért Instagramra felkerült egy olyan kép is, ahol Beckham valóban egy laptop mögött ül és úgy fest, mint aki tényleg megnyitotta a Twittert.

Forrás: Instagram/hm
Forrás: Instagram/hm

Ferbuár 6-án délután pedig el is kezdett válaszolni a beérkező kérdésekre, melyek az alsógatyáitól kezdve a frizurájáig mindent érintettek. Természetesen az új reklámfilm is szóba került, ami Guy Ritchie-nek köszönhetően igencsak szexisre sikerült. A 37 éves sztár természetesen még mindig szívdöglesztő, házipapucsában és kisgatyájában pedig különösen édesnek tűnik.

A szexi sztárról a Napi hím oldalon is megnézhetsz egy fantasztikus összeállítást, itt pedig megtekintheted az új videót is:

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, hogy ne maradj le semmiről!



Utolsó kívánság: szexhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130206-mozi-szorakozas-program-utolso-kivansag-szex.htmlIngyenes lesz a szavazás az X-Factorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-ingyenes-lesz-a-szavazas-az-xfactorban-mert-rohamosan-csokken-a.htmlNyereményjáték! Fantasztikus ajándékcsomag vár az Instagram-követőkrehttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-instagram-kovetok-kozott-garnier-ajandekcsomag-a-lifehun.htmlÖngyilkos lett a magyar pornósztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130206-ongyilkos-lett-a-leghiresebb-magyar-meleg-pornosztar-arpad-miklos-new.htmlA sztárvilág legnyitottabb kapcsolataihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130205-rihanna-es-chris-brown-will-es-jada-pinkett-smith-tilda.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.