Meztelenül sétálgat Jude Law

film színész meztelen előzetes LifeNight hízás Jude Law vígjáték Dom Hemingway
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész nemcsak meghízott, hanem anyaszült meztelenre vetkőzött legújabb filmje kedvéért.

Nemrég mutatták be a torontói filmfesztiválon a Dom Hemingwayt, amely kedvéért Jude Law nemcsak majdnem 15 kilót szedett fel magára, hanem pucérra vetkőzve sétálgat is.


A gengszterkomédia főszereplője a 40 éves színész, aki egy börtönből frissen szabadult széftörőt alakít. A film Angliában novemberben kerül a mozikba, a magyar forgalmazásról azonban egyelőre nincs információ.

Meztelen fotózással ünnepel majd Kate Mosshttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-kate-moss-brit-szupermodellt-vetkozteti-le-a-playboy-hatvanadik-szuletesnapja.htmlFélmeztelenre vetkőztek A zöld íjász sztárjaihttp://www.life.hu/szorakozz/20130918-felmeztelenre-vetkoztek-a-zold-ijas-sztarjai-stephen-amell-es-colton.htmlMeztelenül, leláncolva, kutyatálból vacsoráznihttp://www.life.hu/legykepben/20130917-sebzo-vagyak-konyv-bemutatojan-beszelget-a-szadomazo-szexrol-is-almasi.htmlMeztelenül pózol az egykori szépségkirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130917-imogen-thomas-a-miss-wales-egykori-gyoztese-anyaszult-meztelenul-pozol-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.