Fat Phoenix X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézőket és a mentorokat sem tudta meggyőzni a Fat Phoenix formáció. Ők estek ki az X-Faktorból.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mi történt az X-Faktorban? Kattins a képre, és nézd meg!

A nézőket leginkább megosztó versenyző és csapat párbajozott az X-Faktor hatodik döntésében. A mentorok közül Geszti Péter természetesen Tünde, Szikora Róbert pedig a Fat Phoenix mellett tette le a voksát. Tóth Gabi nem magyarázta túl a döntését, ő Krasznai Tündét tartotta bent. Alföldi Róbert nagyon örült annak, hogy a formáció jól teljesített - őket és Tündét is megdicsérte. Végül Krasznai Tünde mellett döntött, így a Fat Phoenix esett ki a versenyből.

Lebőgtek a stylistok az X-faktorbanhttp://www.life.hu/life/galeria/20131117-xfaktor-6-elo-show.htmlÖsszehozta az X-Faktor Danics szüleithttp://www.life.hu/anyaskodj/20131116-danics-dora-az-xfaktor-enekesenek-szuleit-osszehozta-az-xfaktor.htmlSzexuál állat az X-Faktor színpadánhttp://www.life.hu/szorakozz/20131116-az-xfaktor-hatodik-elo-showjaban-a-csillogase-es-azsepsege-volt.htmlDanics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.